spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.435
Jel se slazemo da je to u globalu ista igrica sa istim nivoima iz 2000te samo sto su je ulepsali?
Diablo 2 mi je jedna od najomiljenijih igrica u to vreme. Ne mogu se setiti koliko dugo sam je cepao, ali bas je poprilicno trajalo.Jbt da li je moguće da nisi čak ni proguglao pre nego što si napisao odgovor? Evo vidiš ni ja nisam imao pojma šta mu je to D2R pa sam proguglao. I rođo moj, mali neće da igra Diablo 2 nego Diablo 2 Resurrected. Remaster verziju starog Diabla 2, izdatu 2021. Kad nešto ne znaš, proguglaš. Nije sramota ne znati, sramota je nastupati kao da se sve živo zna.
Brate odakle sad iskopa ovaj post.Diablo 2 mi je jedna od najomiljenijih igrica u to vreme. Ne mogu se setiti koliko dugo sam je cepao, ali bas je poprilicno trajalo.
Diablo 1 sam igrao 1997. godine kad mnogi nisu imali kompjuter, cak sam ga igrao i u mrezi, na dial-upu, na Battle.netu starom. Vrhunski uzitak. A pre toga burazer davno imao Komodor 64, i nasa soba je bila ona gde su drugari cesto visili kod mene posle skole. Lomili smo dzojstike samo tako. Legendarna vremena.
Ne bih svoje detinjstvo menjao nikad, jer ono su bila mnogo bolja vremena nego sada.
Sad nema sanse da igram bilo kakve igre jer sam biznis i karijerno orjentisan... ko zna, jednog dana kad odem u penziju i kad mi kosa skroz osedi.
Da li neko zna za povoljno čišćenje prašine iz kulera?
Lap top je u pitanju, nemam onaj šrafciger mali da sam to očistim...