Šta je novo?

Компјутери и технологија

Imao sam besplatan Deezer i sacuvao sam gomilu stvari i sad kad mi je besplatna pretplata istekla, uopste ne mogu da udjem u svoj profil.

Pogledajte prilog 228658

Ima li neko ideju kako da udjem? VPN ne pomaze.
Jedino sto mi pada na pamet, da preko nekog operatera uzmeš pretplatu na mesec dana (jeftinije je), a onda ako imaš Android tel da skineš Murglar2 app i poskidas sve to što si snimao. Besplatno teško da ćeš bilo šta uraditi.

Nazalost to ti je kao hostovanje slika, ono koliko ljudi je izgubilo uspomena jer im je nalog istekao ili sajt nestao. Zato mp3 je bio zakon ali jbg dosla druga vremena pa i novi nacini konzumiranja muzike.

Ma, meni trebaju samo skrinsatovi svih izvodjaca, ne treba da skidam, samo spisak da imam.

Problem je sto ovo nije samo kod nas, ukinuli su free verziju svugde zivo, a ne mogu da nadjem informaciju da li je negde ostala da radi free verzija pa da se povezem na tu drzavu.

Sad sam dao drugarici u Svici, isti k*****.

Moracu da izgleda da idem na premium pa da otkazem trial 😀 A nisam hteo iz inata sto ovo rade da im dajem ikakve podatke 😂

Imam jedno pitanje, telefon je u pitanju, Redmi Note 10. Naime, juče ujutru, uđem na Instagram (reels) i od jednom se pojavio plavi ekran. Pomislio sam prvo da je tako izmontiran video, međutim, primetim da je to uhvatilo ekran 100%. Uz plavi ekran, telefon je počeo da zuji, vrv zvučnik i ugasio se. Od tada više nisam mogao da ga uključim. Popravak se ne isplati, ipak je uređaj dosta star, ali me intersuje, ako je neko imao takav problem, šta se tu desilo, šta je crklo?

Odnesite u servis na dijagnostiku. To se valjda ne naplaćuje. Verovatno matična ploča?

Procitaj ovo za tu staru boljku 😁

Imas naveden popis najčešćih grešaka plavog ekrana smrti

Kakve veze ima windows BSOD na PC-ju i nemogućnost uključivanja mobilnog telefona? Koja je uloga sove🦉?

upravu si, odlazak u servis ti je zagarantovan, ali često sam se susretao sa nekima serviserima koj su skloni sitnim lažima kako bi što više naplatili opravku.
narocito kad mogu da serviraju bajkovite dijagnoze.

Konkretno poslednji put u decembru, nisu ni pokušali da mi osuše pokisli telefon i ako je kod njih bio 4 dana
vec su na kraju izjavili da jse neka ploca mora menjati.
Odbio sam jer imao sam i dr. tel.
Nakon desetak dana onako iz dosade prikljucim taj pokisli tel. na punjenje i on se ,,upali,, i radi . E... vacaroši , nisu ga ni pipnuli dok je bio kod njih, Mala im para za sušenje.
Koriste neukost ljudi za vacarenje.
Srecom comp i tel. imaju velike slicnosti za razumevanje problematike.

Poslednja izmena:
Vrh