Natalija95
Novice
- Učlanjen(a)
- 17.05.2024.
- Pohvaljen
- 7
Pa ako ostave ovako to znaci da ćemo se lepo družiti sa komšijom poredKoliko mi se cini primenili su resenje za panele izmedju terasa
Pa ako ostave ovako to znaci da ćemo se lepo družiti sa komšijom poredKoliko mi se cini primenili su resenje za panele izmedju terasa
Dobar dan komsija, hvala na slikama. Molim vas javite ako ima nekog pomaka oko ulice. Lepo sve izgleda. hvalaAko je verovati jednom od šefova na gradilištu, kreću da rade. Videćemo, idem ponovo za koji dan pa ću javiti kakva je situacija.
Iskreno lepo izgleda, rekao bi da je ovo inicijalno idejno resenje i originalni rendering, ako se ne varam. Sad, jedino zavisi ko vam se zadesi kao komsija ali za kafu, secer i sitnije stvari cini mi se ovako na oko da direkt prolaze kroz sam "panel"Koliko mi se cini primenili su resenje za panele izmedju terasa
Naravno da kod Srba uvek postoji mogućnost implementacije favela, golubarnika, cerada i šatora po terasama, lođama i povučenim spratovima, sa ili bez dogovora sa komšijom.Uvek postoji mogucnost dogovora sa komsijom oko implementacije privatnijeg resenja.
ovo je bio sarkazam nadam se. slazem se sa vama sve treba da bude kao original, mozete zammisliti sad kao svi da nesto izvode menjanju itd - to ne dolazi u obzir. hvala odlican komentar.Naravno da kod Srba uvek postoji mogućnost implementacije favela, golubarnika, cerada i šatora po terasama, lođama i povučenim spratovima, sa ili bez dogovora sa komšijom.
Šta je bre ovo? Komšije će baš uživati u privatnosti koju pruža pleteni zid...Koliko mi se cini primenili su resenje za panele izmedju terasa
Naravno da kod Srba uvek postoji mogućnost implementacije favela, golubarnika, cerada i šatora po terasama, lođama i povučenim spratovima, sa ili bez dogovora sa komšijom.
Da dise prostor.. salim se, mozda bude jos idejnih resenja..Šta je bre ovo? Komšije će baš uživati u privatnosti koju pruža pleteni zid...
Cemu takav ishitren zakljucak?
Primera radi, taj ogradni panel je savrsen za zelenu
Za kuhinju ne, ok su za uklapanje. Za kupatila smo birali, mislim da su bile 3 opcije.Ne znam da li su komsije iz bloka B imali priliku da biraju plocice za kuhinju, mi nismo.. pistavili su neke, onako standard uklopive da kazem..
Ništa lepše nego kad platiš kvadrat 3000+ eura i onda moraš da budžiš i badžiš rešenja i dodatno plaćaš. Verujem da će komšije biti kreativne, i da će svaki stan dati svoj pečat kompleksu, to će ga učiniti baš onako lepim i uniformnim Alternativno je investitor mogao neko normalno rešenje da uradi, da obezbedi minimalnu privatnost izmedju stanova, a ne ono što mu je najjeftinije.Cemu takav ishitren zakljucak?
Primera radi, taj ogradni panel je savrsen za zelenu ogradu.
Pogledajte prilog 205384
Meni ce biti najzanimljivija resenja na povucenim spratovima: nadstresnice, dozidjivanja, golubarnici. Nadam se da ce se stambena zajednica dogovoriti pa da svi stave iste nadstresnice.Ništa lepše nego kad platiš kvadrat 3000+ eura i onda moraš da budžiš i badžiš rešenja i dodatno plaćaš. Verujem da će komšije biti kreativne, i da će svaki stan dati svoj pečat kompleksu, to će ga učiniti baš onako lepim i uniformnim Alternativno je investitor mogao neko normalno rešenje da uradi, da obezbedi minimalnu privatnost izmedju stanova, a ne ono što mu je najjeftinije.
Zar ne bi trebalo identične nadstrešnice na PS da budu ugrađene od strane investitora? Čini mi da tako prema renderu:Meni ce biti najzanimljivija resenja na povucenim spratovima: nadstresnice, dozidjivanja, golubarnici. Nadam se da ce se stambena zajednica dogovoriti pa da svi stave iste nadstresnice.
Nije u projektu, informacija od investitora. Mada bi se mogli malo iskupiti za ovoliko kašnjenje.Zar ne bi trebalo identične nadstrešnice na PS da budu ugrađene od strane investitora? Čini mi da tako prema renderu:
Potpuno se slazem, treba videti da li je moguce nesto da se uradi i da li je to komacno resenje, ja ovih dana idem do stana pa cu da pitam.Jao ljudi meni su katastrofa ove pregrade na terasi na stambenoj zgradi, kako nekome uopste padne na pamet tako nesto da napravi? Kao hotel, ili sto neko rece apartmani koliko uopste moze da se ustedi na ovaj nacin, kapiram ne mnogo? Jeste li to znali pre kupovine?
Zaštitna folija.
Hvala na informacijama i na slikamaKonačno su krenuli da rade ulice u punom kapacitetu, izvođač radova je AR GRADNJA. Najpre će raditi ulicu sa jugoistočne strane (kod ulaza A1, A2, B1, B2) kao i centralnu ulica unutar naselja (buduća Baltička). Za 20ak dana kreću i treći deo (ul. Srđana Aleksića). Evo par današnjih slika: