Mogli su samo ciglani zid da stave, a ne ovaj stakleni panel za tuš kabinejao ciganisanje sa tim pregradama je stvarno sramota, kao apartmani u sutomoru jbt
Након добијања грађевинске дозволе за изградњу три, а не једне саобраћајнице/улице, треба да се потпише уговор између инвеститора (Енергопројекта) и подизвођача за ове радове (име подизвођача још не могу да објавим, док се не потпише уговор), и наравно после уплате аванса. Поред изградње ове три саобраћајнице/улице радиће се и водоводне и канализационе инсталације.Znali li neko zasto ulica jos uvek ne pocinje sa izvodjenjem? Neki kazu da se čekaju hidranti i skidanje ploca gde prolazi ulica, sto je vec trebalo da bude urađeno, ali se i dalje sve ceka.
Hvala puno, nadam se da nece se razvuci do septembra...80% za A se ocekuje krajem Jula, najkasnije pocetkom Septembra, tako su mi rekli iz prodaje
Ja bila u utorakIma li nekih novosti oko ulice i radova? Ili i dalje sve stoji u mestu?
Ulice nema ni na vidiku...Ja bila u utorak
Više ni ne pitam za rokove jer ne želim da me lazu
Jedino novo sto sam saznala je da će postavljanje pločica u A4 ulazu biti za mesec dana tako da im je tempo uzasan jer su pre dva meseca rekli da će biti sredinom jula.
Pod kolektivni pritisak sam mislio na kolektivnu tuzbu koja svakako ima vecu tezinu od pojedinacne. Siguran sam da i sud mnogo ozbiljnije razmatra takve tuzbe tako da je i sansa da se nesto postigne mnogo veca.
Ako je verovati jednom od šefova na gradilištu, kreću da rade. Videćemo, idem ponovo za koji dan pa ću javiti kakva je situacija.Nadam se da je to znak da ulica konacno pocinje sa izvodjenjem.