Zato što isti ti Solarisi često rade bez jednog od altenatora (mahom od klime, čini mi se da Solaris ima tri altenatora), ili je pak taj altenator od klime u lošem stanju i slabije puni, te su oni drugi pod većim opterećenjem i kada je uključena klima ne može da obezbedi optimalan napon, te se gasi ili delimično radi displej kako bi obezbedio optimalan napon u kolu.Već par dana na Solarisima uglavnom 23 i 88 vidim neispravne ili jako slabe tj nečitljive prednje displeje.
Да, као и већина Гугл сервиса.Google mape su lokalizovane na ćirilicu?
Kad smo se dotakli toga, da dodam da mi je oduvek bio glup razlog da treba da bude na ćirilici, ne samo displeji, kako bi se sačuvala ista od satiranja sa strane latiničnog pisma. Inače, nemam ništa ni protiv jednog ni protiv drugog pisma, a ni pomenutog predloga.Туристи су ми одувек били јако глуп разлог да екран буде на латиници, буквално од свих могућих разлога, тај је апсолутно најглупљи. Далеко је Бг од добро организованог превоза, али ћирилични дисплеји уз добре и ажурне мапе и апликације као и синхронизацију са бус плусом и гугл мапама стварно не би никоме представљали проблем.
Slažem se, ali aplikacije nisu dobre, nformacije na stajalištima nisu tačne. Mapa ne postoji, tj postoji ovo:Туристи су ми одувек били јако глуп разлог да екран буде на латиници, буквално од свих могућих разлога, тај је апсолутно најглупљи. Далеко је Бг од добро организованог превоза, али ћирилични дисплеји уз добре и ажурне мапе и апликације као и синхронизацију са бус плусом и гугл мапама стварно не би никоме представљали проблем.
Не уписује се, стави се шифра.Prvo, koja je poenta dva pisma.
Drugo, sve je to već ”isprogramirano”, displej je samo prezentacioni medij.
Treće, da li stvarno očekuješ od vozača da upiše tekst koji će se vrteti na dispeju svaki put kad preuzme smenu? Na dva pisma?
Đole je već odgovorio, ali i ja ću.Prvo, koja je poenta dva pisma.
Drugo, sve je to već ”isprogramirano”, displej je samo prezentacioni medij.
Treće, da li stvarno očekuješ od vozača da upiše tekst koji će se vrteti na dispeju svaki put kad preuzme smenu? Na dva pisma?
Mirievo je ruski displej sa ruskim alfabetomKako onda imamo "Mirievo" i "Knjezevac"?