astrodule
Professional
Organizacija na nivou
Memphis_Raines":1rin5hhq je napisao(la):
И мени то највише смета. То је практично визуелна порука возачима да имају предност у односу на трамвај и да по потреби могу себи да "измисле" две траке по смеру. Биће ту свакодневног кркљанца.laki72":2ncryqgm je napisao(la):pored svega sto smo (ste) naveli kao zamerke meli smeta i to sto su sine samo sa jedne (sredisnje) strane oivicene betonom. Sa druge (spoljasnje) strane ka kolovozu je asfalt odmah do sina sto je po meni lose resenje.
Delija":1qikzkvh je napisao(la):И мени то највише смета. То је практично визуелна порука возачима да имају предност у односу на трамвај и да по потреби могу себи да "измисле" две траке по смеру. Биће ту свакодневног кркљанца.laki72":1qikzkvh je napisao(la):pored svega sto smo (ste) naveli kao zamerke meli smeta i to sto su sine samo sa jedne (sredisnje) strane oivicene betonom. Sa druge (spoljasnje) strane ka kolovozu je asfalt odmah do sina sto je po meni lose resenje.
То је лоше решење јер асфалт и асфалтна подлога брже пропадају када возила преко ивичњака често прелазе. Пример имамо у Булевару ослобођења (деониса од Франша до Славије).direktor":1qxl0kkp je napisao(la):Svejedno je trebalo postaviti ivicnjak zute boje