razgradjevinar
Advanced
- Učlanjen(a)
- 22.08.2010.
- Pohvaljen
- 3.284
sinisa, nisam imao nameru da te/vas uvredim, o kakvoj pljuvacini govoris? samo sam izneo svoje vidjenje stvari vezano za naslov teme "zeleznica srbije.. uticaj na razvoj grada". zeleznicar je potegao drzavu kao glavnog krivca, ti autobuski lobi a ja zaposlene na zeleznic koji smatraju da drustvo i drzava treba da ulaze i ulaze a da oni nemaju obavezu ni da poprave ebena merna kola i da je sasvim normalno reci da investicija od nekoliko miliona evra (stvarno ne znam) stoji neiskoriscena jer merna kola ne rade kao da je normalno da ne rade ili kao da treba licno boris tadic da dodje i da ih popravi ili kao da autobuski lobi placa paravojne formacije koje mesecima ogranicavaju prilaz vrednim majstorima zeleznice koji bi zivot dali da ih poprave.
tri razlicita misljenja, podjednako legitimna ili ne, ostavimo citaocima postova da donesu svoje sudove oko jedinog oko cega se slazemo... da je zelznica u katastrofalnom stanju i da je njen uticaj na razvoj beograda vrlo vrlo negativan. a da li ces ti da se vozis ovim ili onim stvarno me ne zanima niti bih ti pametovao na tu temu, koliko ljudi toliko cudi, kad ide neko biciklom do pekinga sto ne bi i neko vozom do nisa
tri razlicita misljenja, podjednako legitimna ili ne, ostavimo citaocima postova da donesu svoje sudove oko jedinog oko cega se slazemo... da je zelznica u katastrofalnom stanju i da je njen uticaj na razvoj beograda vrlo vrlo negativan. a da li ces ti da se vozis ovim ili onim stvarno me ne zanima niti bih ti pametovao na tu temu, koliko ljudi toliko cudi, kad ide neko biciklom do pekinga sto ne bi i neko vozom do nisa