Pendolino
Advanced
- Učlanjen(a)
- 15.11.2012.
- Pohvaljen
- 6.732
70km/h, koliko je vozio i Ludi Sarajlijapazite molim vas zovu "Bosanski"pa s kojim pravom kad naše senke lutaju po Wijen i plaše babe? Jure mestimično 80km/h DMV
70km/h, koliko je vozio i Ludi Sarajlijapazite molim vas zovu "Bosanski"pa s kojim pravom kad naše senke lutaju po Wijen i plaše babe? Jure mestimično 80km/h DMV
Onda ću rađe da izlazim u PezosuBuduće privremeno stajanje u NS se najavljuje TPS na kružnom toku Bul.Evrope / Rumenacki put
Buduće privremeno stajanje u NS se najavljuje TPS na kružnom toku Bul.Evrope / Rumenacki put
Најкритичније је само што имамо ту једноколосечну врло кратку деоницу код Сајлова, па мора да се планира укрштање, али је то уједно и погодно у неку руку јер колосеци који иду од ТПС НС ка главној станици су обрнути (оно што бисмо могли назвати леви и десни). У некој тачки пута би то мењање стране морало да се деси, тако да је погодно таман да се деси на том изнуђеном месту укрштања.
Kakve veze ovo ima sa maksimalnom redukcijom putničkog saobraćaja?Кад нема памети да се ураде возови за Београд преко Зворника.
Da se zna ko je Tata u Keleti.
Običan voz sa lokomotivom i klasama…
Znao sam da ćeš baš ti to reći.
A Vectron je samo malo poboljasani Taurus, loksa iz sredine 90ih.
Treba im se krvi napiti. Nikad mi ganci nisu nesto smetali, sada mi ozbiljno idu na zivac.
Bilo bi cool kada bi ovaj nas kineski voz isao skroz do Beca.
Verujem da ce jednog dana ici i do Zagreba.