tragac
Expert
Taksi prevoz je niche market. Voz do aerodroma je najviše olakšanje putnicima koji biraju najjeftinije letove, turistima na što jeftinijim aranžmanima te zaposlenima na aerodromu i u aerodromskoj zoni
Taksi prevoz je niche market. Voz do aerodroma je najviše olakšanje putnicima koji biraju najjeftinije letove, turistima na što jeftinijim aranžmanima te zaposlenima na aerodromu i u aerodromskoj zoni
Najgora stvar je što su ljudi, ne znajući za ovo krenuli u četvrtak ujutru, uključujući i mene, iz stanice Petrovaradin sa kupljenim kartama za Užice.A dobro šta ste se razmazili, malo okasnio.
Opet isti prijatelj i ista situacija. Vozovi stoje u UE zbog nekog kidanja, ne zna se kad kreću. Karte se prodaju kao da se ništa nije desilo. na šalteru nema informacija, doćiće kad dođe.Prijatelj mi upravo priča da je jutros kupio kartu na šalteru i da mu je nakon kupovine radnica rekla da voz kasni najmanje sat vremena jer je na Zlatiboru "došlo do iskakanja".
Kada je hteo da vrati kartu da bi išao autobusom, nije mu omogućeno direktno na šalteru nego da uđe u neku proceduru reklamacije. Ovo bi bez problema moglo da se nazove prevarom i manipulacijom. Kartu sam ti prodao, ostalo nije moj problem.
Železnica kao da želi da otera i ovo malo putnika što ima van brze pruge. A i za brzu su zasrali opasno.
Ja uvek stavljam na YT i stavim da pristup videu bude samo putem linka koji onda podelim.Koja besplatna platforma je dobra za deljenje ovih kratkih videa na forum?
Početkom meseca sam pisao SVM-u, srpskim i mađarskim železnicama na ovu temu. Od mađarskih železnica sam dobio samo mejl da su prosledili dalje i da je rok da odgovore do mesec dana. Od SVM-a sam dobio poprilično dugačak mejl koji se svodi na to da se zahvaljuju na upitu i da se slažu da bi bilo dobro, nadaju se da možda nešto bude ali sumnjaju da će biti ičeg dok se ne pusti Beograd - Budimpešta zbog rezervisanih termina za teretne vozove, a koliko vidim ne želi da se radi propuštanje teretnjaka u suprotnom smeru i slično u toku dana...Da li se za decembar planira uvođenje voza za Budimpeštu preko Segedina i zašto ne?