Marcus Lupus
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 04.01.2010.
- Pohvaljen
- 1.205
Blago nama.Evropski Fuxing
Na kraju smo ga ipak dobili iak mnogi nisu verovali u to.
Blago nama.Evropski Fuxing
Na kraju smo ga ipak dobili iak mnogi nisu verovali u to.
Misliš da nešto ne valja sa kineskim vozovima ili jednostavno gajiš određeni animozitet prema svemu što dolazi iz Kine?Blago nama.
Voz je isti, odbojnici se pričvrste za par minuta, nije to deo čelične konstrukcije. Bulajićeva slika je možda slika suprotne strane a instagram mu napravio sliku -u ogledalu-. Kinezi sve te kozmetičke izmene urade jako brzo, po tome su i njihove fabrike poznate, baš po toj brzini izmena i dorada po prispeću zahteva.
To nisu odbojnici.Student je lepo napisao i da je u pitanju "mock up".
Traženi su odbojnici sa namerom i zbog naših železnickih propisa.
Кинеско није више јефтино и лоше у машинству су достигли Немце по многим питањима!Misliš da nešto ne valja sa kineskim vozovima ili jednostavno gajiš određeni animozitet prema svemu što dolazi iz Kine?
To nisu odbojnici.
Crash bufferBuffer = odbojnik.
ili grešim?
Upravo tako.Одбојник одбија, ваљда је била и опруга унутра. А ово се гужва и гаси енергију удара.
Imam jedno pitanje ukoliko neko zna.
Da li će neke od novih garnitura biti puštene na elektrifikovanoj pruzi između Subotice i Segedina?
Dobro, onda ove starije stadler da li će ići?Te garniture su predviđene iskjlučivo za relativno duže relacije, poput BG-BP i sl, sigurno neće ići na toj lokalnoj liniji.
Crash buffer
Nema veze sa klasičnim odbojnicima.
Beograd- Bijelo Polje?Te garniture su predviđene iskjlučivo za relativno duže relacije, poput BG-BP i sl, sigurno neće ići na toj lokalnoj liniji.
Pa ne možeš ovako specifične termine bukvalno prevoditi sa engleskog na srpski.Ali je odbojnik.
20 segmenata raspoređenih u 5 kompozicija od 4.Кинези праве одличне возове. Чак сам видео како изгледају Фуџингови возови у Кини унутра. Луксузно, сређено и лепо. Него нашао сам податак да смо купили 20 композицијa а овде се помиње 5 гарнитура ?
Beograd- Bijelo Polje?
Dobro, onda ove starije stadler da li će ići?
Nažalost, do Bačke Palanke već odavno ne idu ni teretnjaci, ne znam samo da li je pruga i službeno ukinuta. Bio sam skoro u tom gradu, stanica je totalno ruinirana i pretvorena u skvot, kao i mnoge širom Vojvodine.Bačka Palanka