Šta je novo?

Železnice - putnički saobraćaj

Komično je koliko su glupi. Ne može SV dovesti presudan broj ljudi u NS i da hoće, plafon nekoliko hiljada što je koliko smo videli po broju učesnika skupova mizeran broj, jednoprocentni.
Ovako su se odrekli deo fine zarade koje bi imali + prave problem organizacijski za ostale delove u Srbiji, garniture su sada opet razbacane u nedođijama zajedno sa osobljem.

Kakve su to budale u SV

1000025049.jpg

Uvek mogu da kažu dojava bombi u putničkim vozovima, i kraj. Ako to i MUP saopšti, može lako da izda nalog za obustavu saobraćaja i onda su pokriveni.
Samo onda treba tražiti dokaz da je prijavljeno podmetanje bombi, i dokaz da je policija i izašla na teren da prekonstroliše vozove.
Ali i tu oni mogu lako da iskucaju, potpišu i pečatiraju naloge i potvrdu o dojavi, a snimljeni dokaz da su bili na terenu teško da kao građani možemo da tražimo. Sem ako neko ne dežura pored voznog sredstva 24h i snima ga od obustave saobračaja pa do ponovnog puštanja i prijavi da policija nije pregledala to vozilo.

Ocekivano - ukinutu svi vozovi za NS.
Neocekivano - ukinuti vozovi na teritoriji cele Srbije!

..i to do utorka!

Da li je realno da je vlast bas toliko glupa? Oni stvarno imaju talenat da navuku mrznju na sebe.

Samo neka prave takve greske - bice vise tacaka za sudsko gonjenje kada odu sa vlasti.
Менсе шчини да рачунају да никаквих гоњења неће бити.

Све су окупирали, цео државни апарат је уцењен уговорима на неодређено, судство, војска, полиција, здравство и од скоро и школство. Баш као на Косову.

Ако их и збацимо рачунају да ће наредну власт купити или имобилисати изнутра.

Bitno je da postoji trag, a dobar tuzilac ce moci da napakuje koliko hoces tuzbi.

Evo recimo ovo za zeleznicu - ako se dokaze da nije bilo osnova za zatvaranje - izracuna se koliko je Srbija izgubila zbog zatvaranja i kazni se onaj ko je to potpisao.

Ako se dokaze da je bila dojava o bombi, izvestaj o proveri cele pruge, ako ne postoji, zna se ko je direktno ugrozio bezbednost svih gradjana jer nisu obavili svoju duznost i obavezu u slucaju najave teroristickog dela.

I tako u svakoj Opstini, Gradu, Javnom preduzecu...

Spisak postoji, internet sve pamti!

MÁV saopštenje ovaj put samo "zbog odluke nadležnih" :poop:

Od petka ranog popodneva, srpska železnička kompanija do daljnjeg neće saobraćati putničkim vozovima između Röszkea i Subotice — zbog odluke nadležnih organa.
Na mađarskoj deonici, između Segedina i Röszkea, prevoz putnika biće obezbeđen uglavnom vozovima, dok će umesto nekoliko polazaka saobraćati autobusi koji nadoknađuju vozove.
Umesto putničkog voza koji iz Röszkea polazi u 14:44 (broj 7305), na mađarskoj deonici saobraćaće autobus.
Autobus će se zaustavljati na železničkim stanicama u Segedinu i Röszkeu, kao i na stanici u Szentmihályteleku u ulici Gárdonyi Géza.
Radi olakšanja putovanja putnika iz Srbije, autobus će saobraćati produženom rutom — polazeći od autobuske stanice Röszke, granični prelaz.

I BG vozovi su ukinuti. Sva železnica je stala. Ne znam kako je sa autobuskim međugradskim.

Колико пара Железниц губи због затварања? Да ли има неки сличан пример у историји железнице?

За сва недела у Србији од
Bitno je da postoji trag, a dobar tuzilac ce moci da napakuje koliko hoces tuzbi.
Имамо трагове од 43е на овамо па и буквално ником ништа.

Шта више, само су били награђивани.

@Delija jasno. Svestan sam ja svega toga, ali meni je bitno da postoji trag, da ako i kada ovo zlo ode i neko dodje, da ima pravnog osnova da ih lako sve optuze za nesto.

Novi kada dodju da se izvrsi pritisak da se izvrsi lustracija - bukvalno samo treba da se sedne i da se pisu optuznice.

Ne zaboravite da u pravu (u smislu procesuiranja, utuživosti) sve zastareva sem ratnih zločina 😉 doduše rokovi nisu kratki, ali ni ovi ne vladaju kratko.

Sami sebi pucaju u nogu ovim. Onaj ko je hteo u NS svakako je planirao da nema vozova. Drma im se ozbiljno ako moraju da spreče dolazak par hiljada više ljudi u NS, zamisli, u NS. Ajde da je BG pa imaš skupštinu i to. Kontam da žele ovim da se nametnu kao evo mi smo svemogući.

Generalno, nema da se brinemo, rezultat je njihov dalji pad sa izrazitim povećanjem jadnosti.

To bez daljnjeg da su potezi ocajnika kao i svi zaposleni u zeleznici koji na to pristaju.

Na primer. Ovaj koji je trebalo da otkuca ili objavi obaveštenje, kaže neću. Ali onda se gubi posao a nemaju muda za to. I zato se malo duže već vrtimo u krug.

Inače nisam znao da će i dan ranije, petak je ljudi rade, mislio sam možda tek od uveče budu dojave o bombama svuda al eto ovog puta je poranio.

Vrh