@NoLimit
Na relaciji Beograd - Novi Sad - Budapest saobraćaju sledeći prevoznici. Ima verovatno još ali ja znam za ova dva da idu.
Terra Travel (redovna bus linija 2x dnevno Beograd - Novi Sad - Subotica - Budimpešta)
Fudeks koji sarađuje sa Flixbusom već nekoliko godina, tačnije prvi je sklopio saradnju u Srbiji koliko sam ja informisan i to ne samo za liniju ka Budimpešti (redovna bus linija 2x dnevno).
FlixBus uglavnom nema svoje autobuse već isključivo sklapa partnerstva sa autobuskim kompanijama za sve ili određene linije i kada se kupuju karte piše uglavnom koja kompanija voz8. Na taj način oni nude putnicima mnogo veću ponudu, prevoznicima uglavnom više stranih putnika, a oni uzimaju deo procenta za sebe. Zbog toga kompanije sa kojima oni imaju saradnju trebaju da ofarbaju nekoliko autobusa, u njihovu boju i da napišu Flixbus velikim slovima ali takođe manjim slovima može pisati ime kompanije.
Voz je preko potreban jer onda ne bi trebalo dugo da traje granična procedura i brže se stiže.
Glavni problem na relaciji Beograd - Budimpešta kada se putuje trenutno autobusom jeste Srpsko-Madjarska granica.
Često prođete obe granice za 30 minuta, a isto tako se često dešava da čekate 2,3,4,5+ sati što je vikendom normalna pojava čak i van sezone a u nekim prilikama i više. Rekord čekanja za koji ja lično znam je da se na Horgošu za ulaz u Madjarsku autobusom čekalo 25 sati ove godine u januaru.
Takođe na relaciji Beograd - Zagreb Sirmiumbus ima redovnu liniju koju održava u saradnji sa Flixbusom
Sent from my MRX-AL09 using Tapatalk