Jelancha
Expert
- Učlanjen(a)
- 15.11.2022.
- Pohvaljen
- 25.318
Ne sme snimak sa nadzornih kamera da se pojavi u javnosti. Jednostavno ne sme.nije nikakvo delo ni prekrsajno ni krivicno, eventualno je neukusno zbog porodica stradalih.
Kaže premijer insistiraće da odgovorni budu pronađeni.
Priznali da su rekonstruisali stanicu a preskocili deo koji je pao? Imbecili
Zasto ne bi smeo, to je javna povrsina?Ne sme snimak sa nadzornih kamera da se pojavi u javnosti. Jednostavno ne sme.
Ah pa evo zasto je palo... stavili su "krovne" prozore.. a nisu pojacali nosace. Zatvor!
Zato što sigurno postoji u ugovoru ko sme da koriste snimke sa nadzornih kamera. Po tvome znači ja mogu da uđem u Maksi i tražim snimak sa nadzorne spoljne kamere i oni su dužni da mi taj snimak odmah daju ili da mi dozvole pristup nadzornoj sobi i premotaju šta ja hoću i omoguće mi da to snimim mobilnim?Zasto ne bi smeo, to je javna povrsina?
"Patriota" na vlasti. Ako su SNS i SPS patriotske stranke bez debelih navodnika, onda su to i LSV i PSG.Ova stanica nije nikakvo zlo i od kad je izgrađena, njena nadstrešnica je stajala normalno 60 godina. Pala je tek nakon intervencije ovih patriota na vlasti.
Pa bilo bi lepo da vidimo bolje snimak mesta odakle su odvaljeni ti nosači. Možda su i menjani "šrafovi i matice" onako na svoju ruku bez potrebnih atesta i ko zna čega već.To je sigurno jedan od faktora, ali teško da je jedini jer nadstrešnica je sigurno pravljena da može da izdrži dodatno opterećenje, tipa pola metra mokrog snega.
Da li sad treba da razmišljam da li ću propasti kroz peron na NBGu (nije da nisam pomislio na to i pre), da će da mi padne nadstrešnica na glavu (na kojoj fale šrafovi i kačio sam slike), da će ceo kolosek da izleti iz ležišta ili da će katakombe Prokopa jednom da zaista to postanu kad se sve sruši?
Инфра је управљач инфрастуктуре. Неће да их опере то што нешто није било предмет реконструкције. Заправо, још горе, овим амнестирају извођача, а навлаче целокупну кривицу на себе. Они су дужни да брину о бзбедности целокупне инфраструктуре, без обзира да ли је изграђена 1884, 1964, 1990. или 2024. године, да ли је реконструисана или новоизграђена.![]()
Oglasili se iz Infrastrukture železnice Srbije povodom pada nadstreÅ¡nice zgrade ŽelezniÄke stanice Novi Sad: Ima povreÄenih
Na <strong>ŽelezniÄkoj stanici Novi Sad</strong> danas u 11.50 sati doÅ¡lo je do pada betonske nadstreÅ¡nice staniÄne zgrade. Prema dosadaÅ¡njim informacijama, u ovoj nesreÄi ima povreÄenih, zvaniÄno je saopÅ¡teno iz Infrastrukture železnice Srbije.www.blic.rs
Krenula da se pere savest.
Nisu duzni da ti daju ali mogu da odluce da ti daju i/ili objave. Kao sto i rade.Zato što sigurno postoji u ugovoru ko sme da koriste snimke sa nadzornih kamera. Po tvome znači ja mogu da uđem u Maksi i tražim snimak sa nadzorne spoljne kamere i oni su dužni da mi taj snimak odmah daju ili da mi dozvole pristup nadzornoj sobi i premotaju šta ja hoću i omoguće mi da to snimim mobilnim?
Postoji procedura u vezi tih stvari, a ona se u ovoj zemlji ne poštuje jer ti snimci budu dostavljeni medijima u roku od par minuta.
Laičko pitanje: kod rušenja ovako krupnih konstrukcija, da li se obično strovale u deliću sekunde kao danas, ili pre toga bude nekih znakova za uzbunu? Neke vibracije, zvukovi, bilo šta što bi ukazalo da konstrukcija popušta?
Nisam Šolakov, pošto on ima iste strane gazde kao i Mitrović, Peconi i DJ Vučićević. N1 i NOVA su jedna strana Hilove medalje zla, a Pink, Hepi, B92, Prva, Tanjug, K1, Informer, Novosti druga.Ti si neki Šolakov izgleda... Pričaš protiv ljudi koji vode našu lepu zemlju napred.
Zna se da je u SNSu srbstvo na max
Pogledajte prilog 218058