To što oni kažu "nova" okači mačku o rep.Pogledajte prilog 218079
Samo cu ovo ovde da stavim, kao dokaz.
To što oni kažu "nova" okači mačku o rep.
Nova je u njihovom kontekstu - prefarbana.
8 života, i 1 je mnogo...
Dačić potvrdio najcrnje slutnje: Poginulo 8 ljudi u rušenju konstrukcije u Novom Sadu!
Prilikom urušavanja starog ulaznog dela Železničke stanice u Novom Sadu, kako je Ivica Dačić saopštio, poginulo je osmoro.www.google.com
Oni ovde ne govore o spoljnoj nadstrešnici, nego valjda o unutrašnjoj. I ja sam mislio da je spoljna menjana, ali izgleda da ipak nije, nego su je samo renovirali.
Zasto ne bi smeo, to je javna povrsina?
Nije ovo trava, vec vestacki tepihKada govore o čeličnoj nadstrešnici misli se na novu unutrašnju, međutim na spoljnoj je rađena delimična rekonstrukcija, dodavan je valjda neki mozaik ili nova oplata, a na gornjem delju su na celoj površini dodali zemlju i travu, što se vidi na tviter objavi u postu malo iznad ovde.
Nije ovo trava, vec vestacki tepih
Btw nema ga na ovim danasnjim slikama sa mesta nesrece. Nesto je drugo stavljeno tu
Ne znam sta je ovo
Pogledajte prilog 218088
Kao da je konstrukcija sa sve prozorima ali ne vidim da je otpalo ista sa staklene fasade. Da nije neko izneo nove prozore za montazu i napravio BnV terasa slucaj?
Ili je potkonstrukcija za nesto, ali je ovde na slici potpuno iznad povrsine nadstresnice.
Prozori su bili stavljeni odgore, vidi se ovdeNije ovo trava, vec vestacki tepih
Btw nema ga na ovim danasnjim slikama sa mesta nesrece. Nesto je drugo stavljeno tu
Ne znam sta je ovo
Pogledajte prilog 218088
Kao da je konstrukcija sa sve prozorima ali ne vidim da je otpalo ista sa staklene fasade. Da nije neko izneo nove prozore za montazu i napravio BnV terasa slucaj?
Ili je potkonstrukcija za nesto, ali je ovde na slici potpuno iznad povrsine nadstresnice.
To su stakla sto se naslanjaju jednom stranom na zgradu a drugom...Nije ovo trava, vec vestacki tepih
Ne znam sta je ovo
Pogledajte prilog 218088