U redu, hvala ti.
@Nem
У супротном смеру сам ишао регио возом. Каснио је 4-5 минута.
@Nem
У супротном смеру сам ишао регио возом. Каснио је 4-5 минута.
Ja sam danas išao NS-BG Sokolom, stane u Inđiji, onda krene i normalno ide do ukrštanja sa Šidskom prugom, gde opet stane. Posle toga mili do Stare Pazove. Kako mašinovođe već dva meseca imaju praksu, izgleda da su naučili kako da izvuku maksimum na drugim deonicama, tako da je kašnjenje bilo samo pet minuta.Stajao je u Inđiji poslednji put kada sam išao. A u suprotnom smeru kako ide? Koliko je ukupno kašnjenje bilo?
Vmax 30 km/h.Vmax 20km/h. Tuga.
Vmax 30 km/h.
Да, Соко и даље стаје у Старој Пазови и Инђији да би добио налог за вожњу јер просторни сигнали не раде, а у Старој Пазови не раде ни улазни, ни излазни ка Инђији.
Нема најава када ће проблем бити решен.Ima li najava kada će biti rešen problem? A zanimljivo je da Flirt tuda ide 50-80km/h.
Katastrofa...Нема најава када ће проблем бити решен.
Ja apsolutno nisam primetio da je on nešto usporavao. U minut je stigao i do Karlovaca i nazad.Ima li najava kada će biti rešen problem? A zanimljivo je da Flirt tuda ide 50-80km/h.
Moguće da nadomesti negde to, npr na deonicam gde vozi 150km/h vozi sada 160km/h.Ja apsolutno nisam primetio da je on nešto usporavao. U minut je stigao i do Karlovaca i nazad.
Jeste, prvi put sam video da taj voz ide 160.Moguće da nadomesti negde to, npr na deonicam gde vozi 150km/h vozi sada 160km/h.
Зато што си ишао регио возом, који иначе не вози туда максималном брзином јер успорава и убрзава како би се зауставио на станицама. Интерсити туда иде максималном брзиом у редовним околностима, а сада не може, али не само да успорава већ се и потпуно зауставља па то много више утиче на кашњење.Ja apsolutno nisam primetio da je on nešto usporavao. U minut je stigao i do Karlovaca i nazad.
25. novembra, dan prisajedinjenja Banata, Bačke i Baranje Srbiji.Testiranje pruge NS - SU:
Ima li najava kada će zvanično krenuti brzi voz BG-SU?
Dobro jeNece poplaviti prugu
Кота ГИШ-а је на 81,2 док је највећи забележени водостај Дунава био на 77,8 29.6.1965. године.Nece poplaviti prugu
Bода јесте дошла до насипа пруге, али самој прузи не прети.
Краткорочно не. Дугорочно да, као и сваком насипу.Da li to što je potopljen nasip ometa strukturu i stabilnost zemljanog nasipa koji čini deo donjeg stroja pruge?