Shinkansen
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 16.02.2022.
- Pohvaljen
- 747
Aha, a svi koji prave bele ili sive su id***, samo oni pametni sa crnim
Vazi. I nebo je dole, a zemlja gore. Po sistemu "verujte meni a ne svojim ocima"Fasada je siva nije crna.
Da, ne odrzavaju fasade po centru i stanice a odrzavace TPS Aj nemoj vise da branis neodbranjivo, molim teOdabir tamne boje je prevashodno zbog odrzavanja
Kad bi uradili belu fasadu za par meseci bi bila prljava onda bi morali znatno visi budzet da predvide za odrzavanje jer bi morala jako cesto da se cisti plus projekat da predvidi staze na krovu da bi moglo osoblje da pristupi i da se spusta duz fasade ili iznajmljivanje dizalice i pranje na hiljade kvadrata fasada, skupa je to rabota.
Kokosinjac nemaju nameru da sklone?
Hvala! Da, to za displeje mi deluje potpuno suludo, ali - Srbija. Pri tom ni stari ni novi nisu idealni, stari je pregledniji i jasniji, ali je slabo osvetljen i ima veliki odsjaj, dok je novi uočljiviji i nema sjaj, ali je manje pregledan.Fantastične fotke zaista dobar presedan u domaćem železničkom saobraćaju.
Ono šta mi ostaje enigma jeste ta potreba da se često ide na različite modele u tehničkom smislu. Čemu ovaj novi model displeja kada su izabrali već jedno rešenje za BG? Verujem da je ovo jeftinije i samim tim praktičnije, ali generalno često mešaju stvari i samim tim povećavaju troškove održavanja.
Inače, ja sam mislio da je glavni hol završen kada je krenuo Soko, zar se ipak menjaju sva stakla i preuredjuje enterijer unutra opet?
To je jedino što zadržava deo golubova napolju. I pored toga, zvuka predatora, lasera i onih prepariranih orlova, nekoliko golubova se opet skućilo u holu.Kokosinjac nemaju nameru da sklone?
A da stave roto vrata ili dupla pokretna vrataTo je jedino što zadržava deo golubova napolju. I pored toga, zvuka predatora, lasera i onih prepariranih orlova, nekoliko golubova se opet skućilo u hoholu.
Skoro 10 stepeni https://www.autotrader.com/car-video/car-color-test-are-black-cars-really-hotter-sun-video-242940Crna vs bjela kola veca tem u crnim kolima za čini mi se 4 stepena ima negdje na netu
Radjeno isti model kola samo druga boja jedan pored drugog parkirani
Kao što rekoh, očekujem da će radovi na holu tek uslediti, a više su nego svesni problema, pa ćemo videti. Na ulazu u pothodnik su urađena dupla vrata (trostruka zapravo, posle tih duplih idu još jedna na ulazu u hol desno ili još jedna na ulazu u ostatak pothodnika pravo).A da stave roto vrata ili dupla pokretna vrata
I na sve to da dovedu sokolara pobogu ...
WLAB mislim da ću tebe da stavim na ignore i ako to nisam nikad radio jer si jako naporan čovek koji je prvenstveno negativac prvog reda a i voliš da vredjaš i omalovažavaš druge ljude.
Trebao bi da emigriraš pošto pljuješ sve što je ova napaćena zemlja izgradila ukljućujući i ovu prugu i njenu infrastrukturu koja ako ništa drugo najmanje zaslužuje da se pljuje po njoj s'obzirom da predstavlja kvantni skok u odnosu na sve što je postojalo do sad na našim prostorima.
Samo tražiš propuste i razloge da pomeneš u negativnom kontekstu sve sto se gradi na železnici.
Mora da si jako nesrećan u svom životu kad u lepim stvarima vidiš samo negativu.
Našao si da kritikuješ neku glupost na novosadskoj stanici jer nisi sposoban da vidis ono sto su svi ostali forumaši videli a to je da je to sada najlepša i najmodernija stanica u zemlji.
Ne,ti to ne vidis, ti si nesrećan kad se nešto lepo izgradi.
Ti uživaš kad pročitaš na FB vest da je neki voz iskočio iz šina i tada brže bolje preneseš tu informaciju ovde na forum. To te ispunjava jer od kad si se pridružio Beobuildu NIKAD ali NIKAD nisi napisao nešto lepo za železnicu.
No navikli smo na takva ponasanja, odlika ljudi koji krive Srbiju za svoje lične neuspehe.