tragac
Expert
šta je sa onim remotovanim u Slovačkoj?
Za toliki broj putnika bi morale da voze dve garniture u sinhronu. Teško će to biti izvodljivo pre nego što stigne 18 naručenih Štadlera.Neka idu garniture do Prijepolja ("Štadler", šta god), dok se ne reši pitanje lokomotiva i vagona.
A voz za Bar ukinuti.
Zašto bi Srbija vodila računa o Crnoj Gori, koja je suverena i nezavisna država?
Neka šalju svoje vozove, ako im je stalo do većeg broja turista. Naši mogu da idu avionom, autobusom ili automobilima.
I kad radi, osoblje nije zainteresovano da je uključi. Išao sam jednom do Zagreba u Z1 u julu mesecu. Klima nije radila, napolju 35+ stepeni. Unutra još gore. Kada je u Tovarniku ušlo hrvatsko osoblje, šokirali su se koliko je toplo i za dve sekunde uključili klimu i rashladili vagone.u Z1 vagonima klima radi ili je u pitanju neki sitniji problem, kad radi otkida, bar je to bilo moje iskustvo pre pet nedelja kad sam njima isao u Jagodinu.
Ustvari i nije debelo precenjena, naprotiv. Šta misliš, zašto ljudi kukaju na uslugu? Pa zato što je loša. Jednostavno nije jbg - previše smo siromašni da bi tek tako olako odustali od takvog potencijala.Mislim da je ta priča o turizmu debelo precenjena. Svi malo fotkaju predele, pa kukaju na uslugu. Tako da, jbg. Apsolutno sam za ukidanje voza Beograd-Bar.
Rupa bez dna koja je uvek rasprodata? Rupa bez dna nije ta deonica nego Nemanjina br. 6 i odluke koje se donose tu.Što zbog radoznalih stranaca mi da bacamo pare u rupu bez dna?
Gde RIP, sad će tek da joj skoči popularnost nakon ovog fijaska i vesti po medijima.Da, brt, zato što dvojica-trojica permanentno pričaju kako je RIP železnica