Nažalost moram da kažem da grešite u nekoliko aspektaLep promo, bra'o ti ga.
BTW, ako bez pauze do Budve putuje 11:30 sati, to je, makar po RV, sporije za pola sata od voza koji ima stanice.
I teška sramočina za autoprevoz.
Kakav promo tekst? Ja sam samo napisao svoje iskustvo posto je bila tema ko putuje busom do CG i zašto. Da je bilo negativno iskustvo onda ne bi bio promo tekst?Već sam rekao da je ovo sada konkretno za voz sramota, iako je incidentna situacija.
Voz ima stanice, a ti reče da bus nema... Hmmm...
Inače, promo tekstove bi trebalo sankcionisati na ovom forumu.
Нажалост класик по нашим јавним предузећима, слично као кад у ГСП надрља возач. Фотељаши су бели медведи а највише криви за стање.Znaš ko će nahebati ovde?
Glavonje iz fotelja sigurno ne,već mašinovođe i kondukteri na ovom vozu.
dodaj tu i vibracije od rada motora, menjača, izduvnog sistema, guma, ne obraćaš pažnju na njih a one najviše umore, voz toga nema, osim možda neke dizel garniture, nisam imao priliku da putujem vozom na dizel.Zaista. Neuporedivo je 10-11 sati u skučenom busu, po vrletima i krivinama magistralnog puta i 11 sati, uz mogućnost kašnjenja (koje uglavnom nije više od sat), u vozu. Sve i da idem u Kotor ili Herceg Novi.
O spavaćim kolima da ne pričam.
У Новом Сад углавном кондуктери стоје пред вратима и питају да ли путници имају карте. Слично је и на Новом Београду, али је ту проблем што воз кратко стоји, а и вероватно нема довољно кондуктера да покрију сва врата. Ја бих уз најаву са разгласа додао и обавештење да није дозвољен улазак у воз без карте.Video sam i situaciju da ljudi sa kartama za druge IC vozove se Verovatno je i bilo situacija da ljudi uđu bez karte misleći da može u vozu (lično bih rešio ovo sa zaposlenima koji bi stajali na svakim vratima voza i proveravali karte za sve IC/REx vozove).
Ако се уведе, на интернету има одмах да се дигне кука и мотика против пруге Београд - Нови Сад.Zanimljivo da nisam video nijedan sihron, sto u ovakvim gužvama bi moralo da se uvede.
Ако се уведе, на интернету има одмах да се дигне кука и мотика против пруге Београд - Нови Сад.