mihajloboric87
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Pohvaljen
- 4.899
Da li su kod vas u BG-u automati za karte rade,u NS-u su već izlepljeni papirima ,,NIJE U FUNKCIJI''.
Šta je tu tako teško? Jednostavno ih treba usmeriti u Kneza Miloša.Људи знају, али сад да те неко заустави на Тргу Николе Пашића или Зеленом венцу и пита како до железничке станице, мало је заврзлама да се објасни.
Da li su kod vas u BG-u automati za karte rade,u NS-u su već izlepljeni papirima ,,NIJE U FUNKCIJI''.
Da si starijim ljudima rekao da se stanica nalazi u neposrednoj blizini "Kuće cveća", siguran sad da bi 99% njih reklo da zna gde je.Moj deda pokojni je sa svojih 87 godina znao kad izađe na glavnoj žel. stanici, šta je na koju stranu, i da se orjentiše vrlo solidno i precizno, iako je bilo 15 godina da nije bio u beogradu. Kao i 99% ljudi u unutrašnjosti. Pokušavao sam da objasnim starijim ljudima iz unutrašnjosti gde je prokop, možda jedan posto skonta. Prokop ne koriste samo beograđani, a ni beograđani ne znaju gde je.
Naravno da se može naučiti, ali imao si jako pristojno rešenje, koje je usvojila cela država, i izlomio si ga, i sad imaš vrljavo rešenje i moraš da teraš motkom ljude da ga prihvate. Kao da sad izmešamo brojeve gsp prevoza, RADIMO SISTEMATIZACIJU, i kažemo, ma šta, naučiće nove brojeve, šta ima veze. Hoće, ali je kretenski.
Na prokopu sad haos za Ns voza u 12 nije bilo, tek ide sledeći u 1, a ovaj u 2 svakako ne ide jer su na sajtu beo voza rekli da regio express vozovi neće raditi do daljnjeg.
Na prokopu sad haos za Ns voza u 12 nije bilo, tek ide sledeći u 1, a ovaj u 2 svakako ne ide jer su na sajtu beo voza rekli da regio express vozovi neće raditi do daljnjeg.
Pogledaj red vožnje koji je objavljen na kuriru i polaske, inter city ide u 8, 12, 16 i 20hPogledajte prilog 130981
O čemu ti to???
Ti umesto da gledas na srbvoz.rs, ti gledas na kuriruPogledaj red vožnje koji je objavljen na kuriru i polaske, inter city ide u 8, 12, 16 i 20h
Druže,pusti kurir,bljuc,danas,alo i ostale tračarske nazovi novine.Pogledaj red vožnje koji je objavljen na kuriru i polaske, inter city ide u 8, 12, 16 i 20h
Pogledaj red vožnje koji je objavljen na kuriru i polaske, inter city ide u 8, 12, 16 i 20h
Gde da se informišem, do skoro nigde nije bilo reda vožnje ni na Srbija vozu, a na tabli sam video tek sad i evo jedini voz koji sad ima je regio običan i on kasni evo već 5 minuta i ne deluje da će skoro krenuti. Šta reći o raspaloj nesposobnoj vlasti, ne znaju apsolutno ništa da organizuju kako treba. Pomislio sam da ću jednom u životu otići normalno vozom negde i prevario sam se, bez kašnjenja, menjanja reda vožnje i ostalog
Mogao si na ovom forumu da se informišeš,svako bi ti rekao da jos nema zvanični red vožnje. Tek je juče objavljen. Nije mogo kurir da zna pre srb voza.Gde da se informišem, do skoro nigde nije bilo reda vožnje ni na Srbija vozu, a na tabli sam video tek sad i evo jedini voz koji sad ima je regio običan i on kasni evo već 5 minuta i ne deluje da će skoro krenuti. Šta reći o raspaloj nesposobnoj vlasti, ne znaju apsolutno ništa da organizuju kako treba. Pomislio sam da ću jednom u životu otići normalno vozom negde i prevario sam se, bez kašnjenja, menjanja reda vožnje i ostalog
Ae nemoj da se vadiš sad.Gde da se informišem, do skoro nigde nije bilo reda vožnje ni na Srbija vozu, a na tabli sam video tek sad i evo jedini voz koji sad ima je regio običan i on kasni evo već 5 minuta i ne deluje da će skoro krenuti. Šta reći o raspaloj nesposobnoj vlasti, ne znaju apsolutno ništa da organizuju kako treba. Pomislio sam da ću jednom u životu otići normalno vozom negde i prevario sam se, bez kašnjenja, menjanja reda vožnje i ostalog
Moraće da se dorađuje. Mada nema garnitura koje će se koristiti za dupliranje.Elem, u Regio vozovima ljudi stoje jedni drugima na glavama. Videćemo kako će biti kad se sve uhoda, ali predviđam da će tako isto biti, naročito od 1. maja, kada prođe promotivni period i cena karte u Regio vozovima bude najjeftinija.
Zašto ovo pišem? Pa pre par godina sam skrenuo pažnju da je peron u Tošinom bunaru prekratak (110 m) i da zbog toga neće moći da se dupliraju garniture polazaka Regio vozova za koje je potreban veći kapacitet (Flirt je dugačak 75 m). Već prvi dan se ispunilo moje predviđanje.
Pogledaj red vožnje koji je objavljen na kuriru i polaske, inter city ide u 8, 12, 16 i 20h
Naručeni Flirtovi stižu tek za 2 do 3 godine, a jedan KISS200 košta kao četiri FLIRT160, tako da bi bilo bacanje pare to što si napisao.колико знам, поручени су нови Флиртови, тако да би могли да се убаце и додатни поласци. а и не би било лоше да су поручили пар Цмокића уместо Флиртова, па да њих убаце и на Регио