Nikola NS
Higher intermediate
Не мора да буде кредитна, може и дебитна картица.
Što nemaš karticu jel se plašiš čipa?Ne mogu koristiti automat, jer nemam kreditnu karticu. Nikada nisam ni kupovao karte onlajn, najviše bi mi odgovaralo da dođem na Prokop i kupim povratnu kartu na šalteru, ali još uvek ne znam da li će sutra moći da se kupe.
Zvao sam da pitam, zato što je ovde neko napisao da su mu juče na Prokopu rekli da karte za NS neće biti u redovnoj prodaji sve do ponedeljka, a ja putujem sutra.Во имја...па наравно да се може купити карта на благајни. Ко је уопште и зашто помислио да карта не може да се купи на благајни. Ја не верујем шта све може овде да се прочита...
Baš gledam sajt SV, ispravili su gramatičku grešku i oročili su da vozovi ne staju na stanici NBG do 27. marta. Valjda će tada krenuti i normalni BG Voz, zajedno sa zvorničkim i šidskim polascima.
Ovi automati za karte treba da budu na svim stanicamau Srbiji. na Barskoj pruzi blagajne od pre par godina ne rade u drugoj i trećoj smeni pa bar da ima to.
Simpatična ideja ali ima malo smisla zato što BEG nema direktnu železničku vezu. Eventualno da SV uvede redovan i kvalitetan šatl do stanica NBG ili Zemun.Pohvalno je, pak, da se uz let za Njujork ili iz Njujorka, može besplatno do NS ili iz NS.
Pak, treba proširiti i na ostale destinacije, kako Srbvoza, tako i AS.
Jel zna neko sta se desava sa voznim garniturama sa kuset kolima sto leti idu iz NS na more ! Dal su ih mozda malo doterali i osvezili za ovih tri godine sto se nisu koristila ?
Idi na sajt Srbija voz, prebaci na Srpski pa klikni Online prodaja karataDa li je neko uspeo da kupi kartu za relaciju Novi Sad - Beograd preko internet sajta? Ja imam samo opciju za relaciju Beograd - Vršac - Beograd i ništa više.