Karlo del Ponte
Advanced
Зато је у питању нацрт, који се разматра, а не коначна објава.
Лака железница истовремено може бити и брза, у смислу брз градски шински транспорт. Хтео сам да се негде помене појам "брз", како бих нагласио да је то брже од свега што бисмо у тој зони уопште могли да имамо, и мислим да сам направио неспретну конструкцију. Можда би боље решење брзу лаку градску железницу, нарочито ако би качили рендере које смо већ качили. Мислим да би требали направити и неку мапу, као и да направим процену возних времена одатле-дотле, и упоредим са бусом 23 и 37, на пример, али у пратећем материјалу.
У овом пасусу сам много више водио рачуна, да новинари не могу да изврну контекст, али ипак се деси нека грешка.
Лака железница истовремено може бити и брза, у смислу брз градски шински транспорт. Хтео сам да се негде помене појам "брз", како бих нагласио да је то брже од свега што бисмо у тој зони уопште могли да имамо, и мислим да сам направио неспретну конструкцију. Можда би боље решење брзу лаку градску железницу, нарочито ако би качили рендере које смо већ качили. Мислим да би требали направити и неку мапу, као и да направим процену возних времена одатле-дотле, и упоредим са бусом 23 и 37, на пример, али у пратећем материјалу.
У овом пасусу сам много више водио рачуна, да новинари не могу да изврну контекст, али ипак се деси нека грешка.
Свакако, Делија, извини ако сам тебе и ко зна кога још довео у неспоразум. Имамо још 10-так дана да све добро припремимо, а мислим да ће бити квалитетније него прошли пут, самим тим што учествује више људи, дужи временски рок је припреме и што имамо искуство од прошлог пута.- "Тренутна приобална теретна пруга, и контејнерски терминал у приобаљу центра Београда су привредни садржаји од важности за целу Србију, на жалост, на погрешном месту. " – изјављује Карло Полак, саобраћајни инжењер и председник Удружења љубитеља железнице. – "Такви садржаји треба да се налазе на периферији, где је лакши и једноставнији прилаз и камионима, и теретним возовима, а истовремено не смета ни граду."