Kolega2357
Higher intermediate
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=380571#p380571:1qbovovz je napisao(la):Politikolog » Mon Apr 11, 2016 5:42 pm[/url]":1qbovovz]Imas tonu primera na DB i OBB gde se stajalista grade sa 3 koloseka od koji je u sredini prolazni , pa ako su oni jadni za nas - ala vera onda :bash: Ili stanice sa prolaznim bez perona... To sto ti ne znam za njih, pa je tebi to naopako - to je vec tvoj problem :wink:
Evo primera iz Austrije za koji se ja secam da je prolazni kolosek bez perona, kad me vec vuces za jezik:
U pitanju je stanica Golling-Abtenau blizu Salzburga, imas primer i kod nas: Stara Pazova!
Znaci primera koliko hoces, al za tebe je sve to glupost...
Ja bih ovde rekao da ti pokusavas od sebe da napravis zrtvu da te neko vuce za jezik, sam odgovoras na ono sto pisem niko te na to ne tera. Ja nemam problem sa tobom nego ti imas problem sa samim sobom u tome je stvar. Ne mogu se porediti Srbija i Austrija nikako takvo tvoje poredjenje je besmisleno. Kod nas su mnogo manje brzine nego tamo tako da ne vidim razlog da kolosek koji ide u pravac nema peron. Taj koji je projektovao Staru Pazovu je ocigledno pogresio u projektovanju perona.