povodom pustanja ``super modernog`` dmv-a u saobracaj, moram da kazem sledece. Citao sam neke informacije o siemens desiro-u na wikipediji, i dosao do podatka da ih je bugarska jos davne 2006-te kupila-25 jedinica za 67 miliona evra. Ako se to poredi sa kupovinom ovih ruskih ``masina``, na osnovu cega su rusi jeftiniji?? pretpostavljam da je bila diskusija ovde o tome ovde, ali ipak voleo bih da mi neko objasni.
Ako se uzme u obzir da dmv desiro imaju mnoge evropske zemlje, pa i one poput Bugarske, Rumunije, Slovenije..., a zemlja Srbija se odlucuje za ONO, pitam se sta je razlog takvoj odluci??? Ocito politika (da nas podrze braca Rusi), posto uzeti tako nesto neprovereno, ruzno, zastarelo, nema veze sa logikom. I onda se ljudi dive tome..stvoru.... Ociti dokaz koliko je ovo zaostala zemlja. P ovde na forumu mnogi hvalospevi u vezi tog voza, stvarno se pitam gde im je mozak!!!
Ako ``zaostali`` Bugari uzimaju onakvu masinu jos pre 6 godina, a Srbija uzima vozi koji deluje kao da je projektovan krajem 80-ih, koji je mozak doneo odluku da kupi ONO.
Sta je sledece, emv proizveden u severnoj koreji???
P.s. svaka cast na kupovini caf-a, u tom slucaju jos uvek sam u shoku, kako su mogli da uzmu nesto onako ultramoderno i super udobno....a znajuci da i rusi proizvode tramvaje!!!!!