arapski investitor
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.02.2015.
- Pohvaljen
- 674
kako ce ove slike tek dobro izgledati u prokopu, za sest meseci!
Повећавају се негативни ефекти, јер се због очајне саобраћајне повезаности Прокопа сада, и према важећим плановима и убудуће, преполовљује број путника, а железнички превозник ставља у незавидан положај. Линија Београд - Нови Сад , једна од пар рентабилних железниких линија у Србији, престаје да буде рентабилна, а опстанак путничких железница у Србији се доводи у питање.tragac":rpr4wtmx je napisao(la):Deo lokalnog saobraćaja, posebno FLIRT bi treblo i ranije prebaciti na Prokop, jer se time skraćuju vozna vremena i smanjuju loši efekti po sama vozna sredstva zbog dugačkih "laganih vožnji".
Karlo del Ponte":24hgs8xi je napisao(la):Повећавају се негативни ефекти, јер се због очајне саобраћајне повезаности Прокопа сада, и према важећим плановима и убудуће, преполовљује број путника, а железнички превозник ставља у незавидан положај. Линија Београд - Нови Сад , једна од пар рентабилних железниких линија у Србији, престаје да буде рентабилна, а опстанак путничких железница у Србији се доводи у питање.tragac":24hgs8xi je napisao(la):Deo lokalnog saobraćaja, posebno FLIRT bi treblo i ranije prebaciti na Prokop, jer se time skraćuju vozna vremena i smanjuju loši efekti po sama vozna sredstva zbog dugačkih "laganih vožnji".
Случај "Прокоп" није изузетак политички инструисаних локацијских промашаја, у земљама трећег света.
Овде не говорим о овим остацима железнице под хордама партијско-рођачких окупатора, којима нико не пружа озбиљан отпор да од земље трећег света постанемо макар земља другог света.laki72":1p82ablx je napisao(la):Ja bih zaista voleo da mi neko objasni ko od putnika koji koriste zeleznicu dolazi peske na sadasnju stanicu?
Jer ako se dolazi prevozom, sasvim je nebitno dal je ona locirana par km juznije ili severnije.
Вожд":19fuqfkf je napisao(la):Стварно не знам зашто не направише главну ЖСт испод Трга Републике..
laki72":2zp790rx je napisao(la):Ja bih zaista voleo da mi neko objasni ko od putnika koji koriste zeleznicu dolazi peske na sadasnju stanicu?
Jer ako se dolazi prevozom, sasvim je nebitno dal je ona locirana par km juznije ili severnije.
arapski investitor":2zp790rx je napisao(la):jedno pola teme prokop je obelezila ova rasprava i ovde se slazem sa lakijem, nama treba bolji prevoz do prokopa (metro), ne glavna zeleznicka na trgu republike. pritom sa sadasnjim stanjem infrastrukture stedi se bar 15 minuta vozom koji bi isao iz prokopa a ne sa glavne
laki72":1uwslh0s je napisao(la):Pola linija koje sada idu do i oko glavne Zel. Stanice i idu tu zbog nje..