Posle jako dugo vremena sam se ulogovao da ostavim komnetar, na forumu na kojem sam nekada svakodnevno pisao, a ponekad ipostavljao fotografije.
Pored strašne tuge koju osećam zbog stradalih i to uglavnom mladih , osećam ogroman bes.
Bes , prema političkoj bahatoj sekti ali još veći bes prema njihovim sledbenicima, bednim prodanim dušama koji su jako svesni kolkio su šuplji i nesposobni i kojima je ovakav sistem POSLUŠNIKA jedina šansa da napreduju i "nešto urade" sa svojim praznim životima.
vidim da ih se i ovde NA BEOBUILD-u (ne izvinjavam se na izrazu) NAKOTILO pa rade jedino što umeju:
Agituju, lažu i mažu...
I to je ogroman problem. Ovaj narod je pristao na zlo i više manje prihvatio da se uklapa u to.
Ovi na vrhu su usrali, oni ispod njih klimaju glavom prosleđuju, onaj ispod "ćuti i slušaj", do onog na dnu koji pur penom popunjava pukotinu u betonu, ili kači 180kg težak uređaj na plafon od trske i maltera umesto u betonsku ploču!!!
(i da se zna, ove primere i slično nisam izmislio, već sam svojim očima gledao kako to rade)...
Pašće nama sve..... I treba...
Saučešće porodicama, večni spokoj dušama poginulih