Navodno SV se prvo mora osloboditi viška lokomotiva na stanju,da bi mogao uopšte da aplicira za kredit za nove lokomotive.
E sad koliko ima istine u ovim navodima... ("don't kill the messenger")
Komedija od teksta.https://mediareform.rs/za-poslednje...iskliznuca-vozova-nego-u-ukupno-18-zemalja-eu
Статистика је неумољива. По броју исклизнућа возова јачи смо од целе ЕУ. Шампиони.
Trebali su biti objavljeni još početkom jula, pa nisu.Da li neko zna kada se mogu ocekivati grafikoni ili nacrti (ne poznajem dinamiku objave) novog reda voznje?
Komedija od teksta.
Traži se idejni projekat za staničnu zgradu koja će se graditi između Bulevara Milutina Milankovića,ulice Antifašističke borbe i zgrade NCRZar ovo nije idejni projekat?
Ali Lojanica je već osmislio tu zgraduTraži se idejni projekat za staničnu zgradu koja će se graditi između Bulevara Milutina Milankovića,ulice Antifašističke borbe i zgrade NCR
Pozdrav za prijavu!Јуче у регио возу Београд - Нови Сад путник на седишту испред мене тутнуо кондуктеру 100 дин. Возио се од Београда (не знам тачно где је ушао, али сигурно пре Земун Поља) до Старе Пазове. Пошаљем данас мејл Србија возу и ево одговора. Да видимо да ли ће ишта да ураде.
Pogledajte prilog 172174
Иначе, јутрос регио експрес из Новог Сада за Београд одлично попуњен. Није кренуо из Новог Сада пун, али су од Старе Пазове била попуњена сва места у мом одељку. Кад сам излазио на Новом Београду, видим да људи седе чак и на седиштима на преклапање. Колико сам видео, корупције нема. Једино ми је чудно што кондуктерка није упутила две девојке како да се врате интерсити возом. Пошто није могла да им изда повратну карту са повратним путовањем интерсити возом (такав је систем), дала им је повратак регио возом. Међутим, уопште им није рекла да могу да доплате на благајни за интерсити. То је могуће, зар не?