Nije opravdano s obzirom da će pruga koja se nastavlja kroz Hrvatsku biti za 160 km/h, a regionalni vozovi se svakako kreću 160 km/h.Да ли је оправдана брза пруга ка Шиду?
Ja сам мислио да је нови лого СВ уствари силуета 711Skroz sam propustio momenat da mi imamo sokola kao logo SV
Znamo li na kraju zvanično u kom paketu opreme je ova garnitura? Da li je potpuno identičan kao prošla nabavka ili je viša klasa? Može li u sihnron?
U sinhron može i prethodna generacija, ali je bilo problema sa prepoznavanjem sinhrona. Sad je to otklonjeno.Skroz sam propustio momenat da mi imamo sokola kao logo SV
Znamo li na kraju zvanično u kom paketu opreme je ova garnitura? Da li je potpuno identičan kao prošla nabavka ili je viša klasa? Može li u sihnron?
Meni je ono kao neka 'tica u zaletu.Ja сам мислио да је нови лого СВ уствари силуета 711
Nisam znao da naš FLIRT nema ETCS.U sinhron može i prethodna generacija, ali je bilo problema sa prepoznavanjem sinhrona. Sad je to otklonjeno.
Novi FLIRT će biti koji metar duži, imati nešto više mesta, 2 WCa, automat za napitke i grickalice i mislim da je opremljen ETCSom (za razliku od prethodnog).
Biće korišćeni za daljinski saobraćaj (REx, IR i IC vozove)
Naravno da ne odgovara kao odrastao, pa i da ima 18 ne bi odgovarao kao neko sa 38.Као одрастао?
Nadam se da ovo znači i udobnija sedišta.U sinhron može i prethodna generacija, ali je bilo problema sa prepoznavanjem sinhrona. Sad je to otklonjeno.
Novi FLIRT će biti koji metar duži, imati nešto više mesta, 2 WCa, automat za napitke i grickalice i mislim da je opremljen ETCSom (za razliku od prethodnog).
Biće korišćeni za daljinski saobraćaj (REx, IR i IC vozove)