kao i sve ostalo kod nas, samo sto ce se cena radova podici na 100 nedelja i 100% troskovaUbeđen sam da nisu ovo planirali do se nije "digla prašina"
U planu spuštanje perona na 55 cm na stanici Vukov spomenik
U planu spuštanje perona na 55 cm na stanici Vukov spomenikwww.ekapija.com
Ubeđen sam da nisu ovo planirali do se nije "digla prašina"
Toliko puta su nas prevarili da ne mogi da poverujem. Rekonstrukcije ulice od 3 km traje ko kopanje tunela od 3 kmJa naprotiv mislim da novinari od pocetka nisu dobro preneli vest.
Nema sta da se menjaju 3 esklatora toliko dugo ali za spustanje perona je taj period normalan
Nema sta novinari da prenose lose kad je infra izdala takvo saoptenje.
Vrlo moguce da ovi iz infre nisu znali ni da kazu sta tacno planiraju da rade.
Ono sto hocu da kazem, je da eskalatori idu zajedno sa peronima jer ne moze jedno bez drugog tako da je logicno da rade oba u isto vreme. Neko nije znao to da saopsti (infra) ili da prenese (novinari), kako god rok od 500 dana odgovara rekonstrukciji perona + zamena eskalatora.
Misterija oko 500 dana je resena.
Mi volimo stešenike, stepenici vole nas.Ma opušteno, mi volimo stepenike...
A ne zaboravimo...
Ti nisi u NDMBGD?
Ako @vucko koristi za ličnu promociju, svaka čast i treba! Bolje da nam on bude gradonačelnik nego Siniša Mali, Gangula, Vesić i slična ekipa! Za razliku od internet prd*ača on je izašao na ulicu, uspeo skupiti ljude, i na nekim mestima mu je uspelo da udari aždaju u petu.Hajde, malo samo ne koristiti ovaj forum i svaki gradski problem za ličnu promociju.
Kome god smeta Vuckova promocija, slobodno moze da mu se pridruzi u njegovim aktivnostima zastite zakona i javnog interesa, pa da se promovisu i oni.Hajde, malo samo ne koristiti ovaj forum i svaki gradski problem za ličnu promociju.