Ćuti, čudo da u Zemunu ne prima samo automobile...
Ćuti, čudo da u Zemunu ne prima samo automobile...
Убеђен сам да водећа екипа из ових пилићарских предузећа насталих из ЖС немају појма о концепту и циљевима новог жел. чвора.нови пример дебилизма безмозгаша из Гумењаре је да барски воз уопште не стаје на НБГ. креће од Земуна, па Прокоп па Раковица, а то што на НБГ постоје путници, нема везе
Za utovar kola ides na jedno mesto, za ukrcavanje putnika na drugo mesto
Убеђен сам да водећа екипа из ових пилићарских предузећа насталих из ЖС немају појма о концепту и циљевима новог жел. чвора.
Nije problem. Zakaže se zatvor sa isklučenjem napona u KM u noćnim intervalima i pristupi saniranju.Питање је смеју ли мајстори да се пењу горе да поправе ово без гашења напона у контактној мрежи?
To nije opravdanje da se ne reaguje na vreme. Pod tim mislim, pre nego što se isti potpuno otkači, i potencijalno povredi nekog, pored materijalne štete koju bi načinio.Питање је смеју ли мајстори да се пењу горе да поправе ово без гашења напона у контактној мрежи?
Nije to poenta. Poenta je u tome što je tako ostavljeno a izgradjeno je pre samo par meseci. Ko je primio ove radove?Ovo se lako resava, samo 2 srafa.
da je strasno sto to nije ucvrsceno strasno je.
IŽS?Ovo nije u nadleznosti Beokoma, tj. Grada? Kome ovo prijaviti?