Станица има огроман потенцијал али многе ствари, ако изузмемо лифтове, просто вриште да су урађене што јефтиније како би се оспособиле најосновније ствари а станица пустила у рад. Перони и надстрешнице на перонома и нису тако лоше решени, наравно, много боље решење било би да су сви колосеци комплетно наткривени али у нашој ситуацији мислим да то није ни реално очекивати. Перони и надстрешнице ми делују сасвим пристојно али доњи део доста разочарава. Бар 30% путника, без обзира из ког правца долазе ће користити ову станицу, плус, наравно, људи који је свакодневно користе за БГ воз па је свакако заслужула бар мало више пажње и новца. Ако не сада онда бар у некој блиској будућности. Прилази и пакринг су добро решени (што је и најважније) али контејнери... Надам се да су контејнери само неко привремено решење, мада, многе су ствари код нас "привремене" деценијама. Друга ствар која баш боде очи су панели код степеница. Ем вриште јефтиноћом и неодољиво подсећају на ребрасте панеле које сам виђао на оградама градилишта ем та нијанса плаве баш боде очи. Ако се ишло на варијанту да се комбинују боје тробојке (пошто су рамови код лифтова црвени) могли су бар мало уклопити боје, те јесте изабрати тамније најансе плаве и црвене мада је за рамове код лифтова естетски најприхватљивије да буду у истој боји као и други делови лифта. Јесте да је ово тражење длаке у јајету али то су ствари које могу да се реше веома јефтино. Такође, цеви могу релативно јефтиним решењима да се "сакрију" и тиме би се одмах добило на естетици. Лоше је што то није урађено сада него ће врло вероватно морати да сачека реконструкцију. Завршетком и пресељењем аутобуске станице ова станица ће само још више добити на важности па је свакако заслужила више пажње.