Znači ovo je SNS deo ploče u pitanju?Ово није код 9-тог колосека. Ово је перон два, код будућег колосека број 2. и стуб који је, како кажеш, међу последњима изграђен да би се комплетирала бетонска плоча и стекли услови за изградњу изнад.
Ово делује као заиста озбиљан проблем и требала би надлежна институција да се позабави овим.
Да, обрнуо сам редослед колосека/перона.Ово није код 9-тог колосека. Ово је перон два, код будућег колосека број 2. и стуб који је, како кажеш, међу последњима изграђен да би се комплетирала бетонска плоча и стекли услови за изградњу изнад.
Ово делује као заиста озбиљан проблем и требала би надлежна институција да се позабави овим.
Опет је неко ово поделио. Чим су поделили исти видео запис двапут, значи да је стање алармантно.
Prokop: Postoje određene indicije da su ove pukotine i oštećenja (prisutne na oba noseća stuba) između kojih su pokretne stepenice, negde po sredini glavne železničke stanice Prokop (peron 3 i 4), nastale usled prenapregnutosti betona noseće grede. U opasnosti su svi iznad i ispod ovog dela stanice.
by u/Shinsekami in serbia
Вратите нам стара железничка станица!Не знам колико је то изводљиво, али сматрам да би прокоп требало затворити, испитати сва ова оштећења и санирати их што пре док не буде касно.
Колико год не било изводљиво, боље осакатити делове мреже него да се догоди нешто не дај Боже.
I telegram je možda previše. Goluba pismonošu bolje.Poslao sam im mejl pre par dana, naravno nema odgovora. Da li oni uopšte znaju da koriste mejl ili moram telegram da šaljem?