Šta je novo?

Železnička Stanica Beograd Centar, Prokop - [ Železnica ]

Ово није код 9-тог колосека. Ово је перон два, код будућег колосека број 2. и стуб који је, како кажеш, међу последњима изграђен да би се комплетирала бетонска плоча и стекли услови за изградњу изнад.
Ово делује као заиста озбиљан проблем и требала би надлежна институција да се позабави овим.​
Znači ovo je SNS deo ploče u pitanju?

Ne, ovo je poslednji red stubova izgrađen pre. Ploča se tu završavala, odnosno otprilike pola metra iznad drugog koloseka.

Ово није код 9-тог колосека. Ово је перон два, код будућег колосека број 2. и стуб који је, како кажеш, међу последњима изграђен да би се комплетирала бетонска плоча и стекли услови за изградњу изнад.
Ово делује као заиста озбиљан проблем и требала би надлежна институција да се позабави овим.
Да, обрнуо сам редослед колосека/перона.

У сваком случају ово су огромна оштећења на конструкцији. Моја претпоставка је да је дошло до неравномерног слегања тла по изградњи остатка плоче а потом и објеката изнад.

Не знам колико је то изводљиво, али сматрам да би прокоп требало затворити, испитати сва ова оштећења и санирати их што пре док не буде касно.
Колико год не било изводљиво, боље осакатити делове мреже него да се догоди нешто не дај Боже.

Не знам колико је то изводљиво, али сматрам да би прокоп требало затворити, испитати сва ова оштећења и санирати их што пре док не буде касно.
Колико год не било изводљиво, боље осакатити делове мреже него да се догоди нешто не дај Боже.
Вратите нам стара железничка станица!

Ozbiljni problem sto ranije nije bilo ovakvih vidljivih jacih ostecenja na stubovima. Bice zanimljivo kako ce nadlezni da raguju. Ovo je nova stanica, ne neka iz 1960ih.

Da li neko zna kakav se to štand otvara između one dve metalne klupe, tamo kod onog П nosača? Izgleda mi kao Kafeterijin.

Vrh