Како је могло/морало:
Најјаче ми је што смо ми тежи и скупљи део урадили а то је подземна класична железница кроз град и кад је требало урадити онај најлакши и најјефтнији део а то је сама станична зграда и њена доступност онима због којих се све и ради - Потпуни промашај.
Желео бих да кандидујем нови термин у српском језику: Ауто-демагогија - Чин безразложног довођења у неповољни положај самог себе под утицајем деценијских друштвено-политичких траума и деградације свих јавних простора и услуга.Slažem se da je možda ovako trebalo, ali upoređivati Republiku Kinu (Tajvan) sa Srbijom uopšte nema smisla, jednostavno je razlika toliko ogromna da je apsurdno upoređivati.
Ovo ista fora kao sa srušeni krovom (ogradom)
Има ли још неки извор поред Нова С?
Желео бих да кандидујем нови термин у српском језику: Ауто-демагогија - Чин безразложног довођења у неповољни положај самог себе под утицајем деценијских друштвено-политичких траума и деградације свих јавних простора и услуга.
Не поредим Србију и Тајван, поредим пројекте станичних зграда који су вероватно рађени у исто време. За крштен пројекат станице ти не треба пењање читавог друштва на глобалној лесвици већ 10 крштених планера и пар добронамерних бирократа.
Не мислим. Али има ваљда још медије што су преносили ову вест (скандал). На пример инсајдер али нису.Zar ti stvarno misliš da će bilo ko drugi od naših "medija" da ovo prenese, kod njih je neki drugi univerzum (po definiciji SPC), imaš slike i snimke, a slikali su i forumaši stanje na prethodnim stranicama, jasno je da postoje ozbiljna oštećenja.