DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.662
Na Prokopu ćemo videti koliko ima putnika. Ove saobraćajne veze su zaista skandalozne, može se desiti da će mnogima znatno više odgovarati NBG i Zemun.
IntersitijemNe možete do centra, ali možete do Titovog groba tri minuta pešice.
Распитај се мало о употреби глагољице у пре-немањићкој Рашкој, не би требало да је тешко.Još malo pa tisućljenti san o izmješću glavnega kolodvora je ostvaren. Liepa naša glagoljica. Za Doom!
Tko bude išel tamo nek prenese pozdrave Poglavniku.
Veruj da mi neopisivo volimo razvoj Srbije, zamisli čak je naša ljubav prema zemlji i veća nego tvoja, međutim mnogo nas boli očigledna diletantnost i ne domaćinsko ponašanje u planiranju od strane želznice na ovako bitnoj stanici.Po ko zna koji put, pokazalo se da se ovde trči pred rudu i prosipaju stranice i stranice žuči i hejtovanja od kojeg mi je bilo muka i da ulazim na ovu temu.
Odrastite više, nezrela dečurlijo..
Ti bas zelis da sto pre budemo debela nacija? Vec idemo ka tome
Бањалучки ћевап у Немањиној, чим се пређе Савски трг. И оне пицерије у анексу солитера на углу са Сарајевском.
Могли су Валтер ћевапе нпр. Треба ипак пред туристима нудити домаће.
Bato, sa tim merenjem me zaobiđi.Veruj da mi neopisivo volimo razvoj Srbije, zamisli čak je naša ljubav prema zemlji i veća nego tvoja, međutim mnogo nas boli očigledna diletantnost i ne domaćinsko ponašanje u planiranju od strane želznice na ovako bitnoj stanici.
Uzevši u obzir do sad izgrađeno, kvalitet arhitekture koji pokazuju u našim okvirima, brzinu gradnje koju su demonstrirali kao i upotrebu savremenih metoda pri razvoju i realizaciji projekata, dao bih PSP Farmanu da gradi sve značajnije objekte po Srbiji.
Wi Fi u vozu ne radi, a MTS-ov nema svuge na prokopu.