Da bice iza lokala.Него, нисам видео. Има ли станица чекаоницу и ормариће за остављање пртљага?
Da bice iza lokala.Него, нисам видео. Има ли станица чекаоницу и ормариће за остављање пртљага?
Da bice iza lokala.
zidovi su za belgrade first national konjacke trkeHožeš da kažeš da ovi ekrani nisu mali i nečitljivi?
Hoćeš da kažeš da je ovo normalno kako su okačili i ogradili nosače?
Jesu li danas postavili dodatne ekrane, veće i bliže oku posmatrača? Jesu. Da li znamo konačan izgled i uređenje prostora oko držača travelatora? Ne znamo.Hožeš da kažeš da ovi ekrani nisu mali i nečitljivi?
Hoćeš da kažeš da je ovo normalno kako su okačili i ogradili nosače?
Po planu da, bila je i neka vip cekaonica.И једно и друго?
Jesu li ekrani čitljivi ili nisu, ti hoćeš da se zabrani kritika i tekući komentari.Jesu li danas postavili dodatne ekrane, veće i bliže oku posmatrača? Jesu. Da li znamo konačan izgled i uređenje prostora oko držača travelatora? Ne znamo.
Znaš ti dobro zašto ja ovo pišem i šta sam ti nedavno rekao u pp, a tiče se, pre svega, ove teme. Zašto to tolerišeš-takođe ti znaš.
Kome su nečitljivi? Putniku koji im bude u blizini biće čitljivi, drugim putnicima koji budu u blizini ovih ekrana koje su danas postavili-oni će biti čitljivi.. Dakle, na nekoliko pozicija u stanici putnici će moći da se informišu o redu vožnje.Jesu li ekrani čitljivi ili nisu, ti hoćeš da se zabrani kritika i tekući komentari.
Ispade da sam bio u pravu. Katastrofa koliko su nasi ljudi judgemental i kako pricaju napamet o necemu sto ne znaju ili se ne razumeju.Хајде да једном раскрстимо за сва времена - рендер није пројекат.
Велика централна информациона табла није предвиђена пројектом, те је због тога то колосалан пропуст наручиоца пројекта, јер није ушло у пројектни захтев. Дакле, кривица је искључиво на ИЖС.
Ispade da sam bio u pravu. Katastrofa koliko su nasi ljudi judgemental i kako pricaju napamet o necemu sto ne znaju ili se ne razumeju.
Ma ti si posebna prica ovde.Ispade da sam bio u pravu. Katastrofa koliko su nasi ljudi judgemental i kako pricaju napamet o necemu sto ne znaju ili se ne razumeju.
Ne diraj nam vradovica upravo zato.Ma ti si posebna prica ovde.
Pa sve je čekaonica mozda stave koju stolicu ala aerodrom sa uticnicamaНего, нисам видео. Има ли станица чекаоницу и ормариће за остављање пртљага?
Pa sve je čekaonica mozda stave koju stolicu ala aerodrom sa uticnicama
Ormarici su zbog bombi no no
Cemu likovanje, iako je bolje od onog, i ovo je malo i na pogresnom mestu. A "hejteri" su oni koji "hejtuju" sve (ono, prepodne mrze sebe, popodne ceo svet) a ne oni koji kritikuju ciste debilizme
Po ko zna koji put, pokazalo se da se ovde trči pred rudu i prosipaju stranice i stranice žuči i hejtovanja od kojeg mi je bilo muka i da ulazim na ovu temu.
Odrastite više, nezrela dečurlijo..
Jesu li ekrani čitljivi ili nisu, ti hoćeš da se zabrani kritika i tekući komentari.
Problem kod ekrana u nivou je sto ukoliko nekoliko ljudi stane ispred drugi ga ne vide. Svakako je bolje nego ono sto smo do sad videli. Treba steci utisak i uzivo, a nadam se da postoji spremnost da se takvi nedostaci brzo otklone.Izvukli su se.
Pogledajte prilog 177188