Šta je novo?

Železnička Stanica Beograd Centar, Prokop - [ Železnica ]

Vučiću, ako još budeš tamo u 20h, mi ćemo da dođemo tri sata kasnije, jer smo tako u mogućnosti!

Hožeš da kažeš da ovi ekrani nisu mali i nečitljivi?
snimak-ekrana-2023-10-19-165052-png.177135

Hoćeš da kažeš da je ovo normalno kako su okačili i ogradili nosače?
screenshot-2023-10-19-at-19-19-39-png.177187
zidovi su za belgrade first national konjacke trke
Franz_Salzgeber_B.jpg

Hožeš da kažeš da ovi ekrani nisu mali i nečitljivi?
snimak-ekrana-2023-10-19-165052-png.177135

Hoćeš da kažeš da je ovo normalno kako su okačili i ogradili nosače?
screenshot-2023-10-19-at-19-19-39-png.177187
Jesu li danas postavili dodatne ekrane, veće i bliže oku posmatrača? Jesu. Da li znamo konačan izgled i uređenje prostora oko držača travelatora? Ne znamo.

Znaš ti dobro zašto ja ovo pišem i šta sam ti nedavno rekao u pp, a tiče se, pre svega, ove teme. Zašto to tolerišeš-takođe ti znaš.

Jesu li danas postavili dodatne ekrane, veće i bliže oku posmatrača? Jesu. Da li znamo konačan izgled i uređenje prostora oko držača travelatora? Ne znamo.

Znaš ti dobro zašto ja ovo pišem i šta sam ti nedavno rekao u pp, a tiče se, pre svega, ove teme. Zašto to tolerišeš-takođe ti znaš.
Jesu li ekrani čitljivi ili nisu, ti hoćeš da se zabrani kritika i tekući komentari.

Btw, zasto ova tema nije u projekti u izgradnji?

Ni ne ulazim u ovaj deo foruma i nisam ni znao da je sutra otvaranje, mislim se, sta cete koji moj na Prokopu sutra 🤣🤣

Jesu li ekrani čitljivi ili nisu, ti hoćeš da se zabrani kritika i tekući komentari.
Kome su nečitljivi? Putniku koji im bude u blizini biće čitljivi, drugim putnicima koji budu u blizini ovih ekrana koje su danas postavili-oni će biti čitljivi.. Dakle, na nekoliko pozicija u stanici putnici će moći da se informišu o redu vožnje.

Ja hoću da se zabrani kritika i komentarisanje? :rolleyes: Očigledno je da pod terminom "kritikovanje" ne podrazumevamo isti sadržaj.

Za mene nije kritikovanje konstantno lupetanje napamet, prosipanje žuči na sve i svašta, te lečenje životnih frustracija na forumskoj platformi.. Ko je u depresiji i ima nekih problema-pomoć treba da traži na drugom mestu, a ne da mi ovde čitamo njegove budalaštine.

Ti si ovde tolerisao stranice i stranice nepotrebnog i veoma nekvalitetnog pisanja, u rangu pijačnih naklapanja.. I ne samo na ovoj, nego i na nekim drugim temama, zbog čega ovaj forum, nažalost, gubi na kvalitetu.

Ja kapiram da je administratoru u interesu da bude što više poseta i što više ispisanih stranica... Kvantitet ti nije ispraćen kvalitetom, dragi Igore, o tome treba da povedeš više računa.

Хајде да једном раскрстимо за сва времена - рендер није пројекат.

Велика централна информациона табла није предвиђена пројектом, те је због тога то колосалан пропуст наручиоца пројекта, јер није ушло у пројектни захтев. Дакле, кривица је искључиво на ИЖС.
Ispade da sam bio u pravu. Katastrofa koliko su nasi ljudi judgemental i kako pricaju napamet o necemu sto ne znaju ili se ne razumeju.

Ispade da sam bio u pravu. Katastrofa koliko su nasi ljudi judgemental i kako pricaju napamet o necemu sto ne znaju ili se ne razumeju.

Oво што су поставили није велика централна информациона табла. Већ нешто већи екран од оног нечитљивог. Такве ћеш наћи по станицама осредње величине у Белорусији, нпр. Али, ако ништа, боље је од оних телевизора из дневне собе.

Него, нисам видео. Има ли станица чекаоницу и ормариће за остављање пртљага?
Pa sve je čekaonica mozda stave koju stolicu ala aerodrom sa uticnicama
Ormarici su zbog bombi no no
Ja i dalje tvrdim da su ona 2 monitora idotska kao i ona 2 na vuku

Ми нажалост имамо искуство са бомбом у остави за пртљаг због које су двоје људи остали доживотно инвалиди.

Ja sam sad ostavio prtljagu i u Krakovu (radnik preuzeo) i Katovicama (samo uslužni ormarić)

Kakve bombe. Svaki kolodvor to ima. Pogotovo tamo gde su u centru :D

Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk

Cemu likovanje, iako je bolje od onog, i ovo je malo i na pogresnom mestu. A "hejteri" su oni koji "hejtuju" sve (ono, prepodne mrze sebe, popodne ceo svet) a ne oni koji kritikuju ciste debilizme

Po ko zna koji put, pokazalo se da se ovde trči pred rudu i prosipaju stranice i stranice žuči i hejtovanja od kojeg mi je bilo muka i da ulazim na ovu temu.

Odrastite više, nezrela dečurlijo..

Hejteri su, po najnovijoj definiciji, svi oni koji ne obasipaju sve ono što božja ruka dodirne hvalospevima. I ovo se ne odnosi samo na područje Balkana.

A da nije komentarisanja po forumu i društvenim mrežama, kao i portaima, ne bi se pitali funkcioneri raznoraznih preduzeća i gradske uprave pitali za bolju povezanost gradskim prevozom od strane novinara, pa ne bi se postavila dodatna vertikalna signalizacija (saobraćajni znaci), ne bi se rešavale pojedine sitnice na samoj staničnoj zgradi i sl.

Isto ovo se može primeniti i na druge stvari. Najbolji primer je novi sistem naplate karata.​

Vrh