Šta je novo?

Železnička Stanica Beograd Centar, Prokop - [ Železnica ]

Ovo može dobiti primarnu ulogu, a ta je: da se sklonite od promaje u zimskim mesecima!
Screenshot 2023-10-19 at 19.19.39.png

Јбт, ставили 2+2 омања телевизора и то на самим пролазима.

Није ми добро. Који су ..... уопште и радили било шта кад су оволико ретардирани?!

Cuti, dobro je, mogli su i na plafon prolaza da stave, s ekranima na dole. UVEK MOZE GOREᵀᴹ

Hajde malo i ja da prokomentarišem komercijalni sadržaj:
Kaže u reportaži "više kafića", ja videh na snimcima jedan jedini (pritom, brend mi je nepoznat). Tu je "Moj kiosk" i nešto što liči na kiosk, a ne znam šta je. Dalje, apoteka i "Poštanska štedionica". Suštinski ok, jedino možda nedostaje neka malo veća prodavnica mešovite robe.
Monitori su smešni, stoji.

E ovo je već nešto, doduše ima šmek terminala na aerodromu 😁
Hajde malo i ja da prokomentarišem komercijalni sadržaj:
Kaže u reportaži "više kafića", ja videh na snimcima jedan jedini (pritom, brend mi je nepoznat). Tu je "Moj kiosk" i nešto što liči na kiosk, a ne znam šta je. Dalje, apoteka i "Poštanska štedionica". Suštinski ok, jedino možda nedostaje neka malo veća prodavnica mešovite robe.
Monitori su smešni, stoji.
Deluje mi da je jedan kafić na “otvorenom” sa bašticom i pultom usred hale prema autoputu.

Eto, rekoh da se to sa monitorima može ispraviti. Lepa zgrada, nema šta.

Nadam se da će se nakon ovog zanavljanja voznog parka sa Filrtovima i kinezima malo pažnje posvetiti i stanicama po Srbiji. Uređena i čista stanica sa dovoljno propratnih sadržaja može imati uticaja na privlačenje putnika ka železničkom prevozu.

Za početak, ako neko "ozgo" čita, evo, da napomenem da bi lep poklon u kampanji bilo dovršiti pothodnike u Rakovici, ili onu sramočinu od pristupa "Vuku", čija god da je nadležnost (ionako je ista stranka na vlasti svuda... još uvek). Ali ovo i NBG su urađeni sasvim solidno.

Baba sera sutra uveče na stanici deli autograme, treba stati u red, mnogo je zainteresovanih..

Po ko zna koji put, pokazalo se da se ovde trči pred rudu i prosipaju stranice i stranice žuči i hejtovanja od kojeg mi je bilo muka i da ulazim na ovu temu.

Odrastite više, nezrela dečurlijo..
Hožeš da kažeš da ovi ekrani nisu mali i nečitljivi?
snimak-ekrana-2023-10-19-165052-png.177135

Hoćeš da kažeš da je ovo normalno kako su okačili i ogradili nosače?
screenshot-2023-10-19-at-19-19-39-png.177187

Vrh