Shinkansen
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 16.02.2022.
- Pohvaljen
- 742
Liftovi su beskorisni a zasto bi iko normalan isao na stepenice pored pokretnih stepenica/travelatora?
Jbm. mu miša pa moraju li svi na travelator?
Odma tu na par metara je lift a tu pored i stepenice.
Nemam nažalost, ali možda u jednom trenutku kad budemo imali tačnije inpute možemo nešto da nađemo.Имаш ли софтвер за СМО?
Ово што си написао мало је упрошћено, али си побројао све елементе (чини ми се), тако да било добро видети колико се мора чекати на травелатору и уопште колико је рвеме напуштања станице, а колико би било да постоје травелатори са две стране.
Једва чекам да решимо ово питање, па да се вратимо на главни проблем Прокопа - декоративне панеле који су све само не декоративни
jel može primer i pojašnjenje? intrigiran samPo meni je bolje resenje upotrebljeno na skoro svim italijanskim stanicama sto se tice natpisa. Ovako ce stalno neko slovo da crkne led svetlo pa ce kao u Novom Sadu pisati leznicka st nica i niko to nece menjati...
Ima jos gomila primera da ne gusim slikama, ali mi u NS znamo da taj natpis zeleznicka stanica nikada nije radilo i uvek je neko slovo u kvaru. Nekako mi italijansko resenje deluje prakticnije...jel može primer i pojašnjenje? intrigiran sam
Ako misliš na poslednji peron, da. Kao i na svim ostalim, idu eskalatori, samo će se kao i na prvom peronu ulaziti spolja na njih.Da li neko zašto je probijen plafon sa perona iznad mesta gde su fotografije stanice u izgradnji? Da li će i tu da ture neki eskalator?
Ne banalizuj molim te.Некако ће ти спољашњи улази на пероне да буду као спољашње степенице на кући, што делује јефтино.
Pogledajte prilog 173380
И ова јадна неинвентивност са ћириличним фонтом. Као из буквара од пре 50 година. Лењост, инерција, незаинтересованост.Evo pored svih prethodnih reportaza da I ja dodam mali cirilicni doprinos od malopre sa lica mesta
Pogledajte prilog 173227Pogledajte prilog 173228Pogledajte prilog 173229Pogledajte prilog 173230Pogledajte prilog 173231
Šta fali ćirilici ovakvoj kakva je na zgradi železničke stanice?И ова јадна неинвентивност са ћириличним фонтом. Као из буквара од пре 50 година. Лењост, инерција, незаинтересованост.
OK.Фали то што сам објаснио.