Takoe Stevo. Kakva eksperimentisanja i razna vnago.Kada već maštamo, mislim da bi tu najbolje legao klasični sat i ništa više
Pogledajte prilog 173446
U St. Galenu imaju takozvani binarni sat na fasadi stanice, dosta zanimljiva fora za turiste. Doduše, ne bih želeo ovako nešto za BG, iako bih umeo da pročitam vreme
Binary large-scale electronic clock to indicate the time of day on 3 lines in hours, minutes, seconds on the face of the main railway station in St. Gallen, Switzerland. Time indicated is 9 o'clock 25 minutes 46 seconds:
Pogledajte prilog 173445
Jeste,Zar nije 12:03
Dali su 324.000 CHF za sat koji niko odmah iz prve ne može da pročita.
Uskoro nece biti nista bolje ni s klasikom
Jasno, ali mislim da nije ni adekvatno mesto, a ni način.To je Švajcarska, imaju novca, a i cilj je da malo nauče narod na razmišljanj
За неколико сати ухватили неколико детета ок око ~7 година да не знају да гледају на сат. Угл деца то и науче око седме године, али оно што не науче је да причају са телевизијском камером на 1м од фаце. Ја у трећем разреду када сам имао мали интервју за ртс сам погрешио име мајке ( за сат врв не бих ни знао шта је), а ево сад сам одбрану дипломског далеко од тога да будем инжињер.I to zato što današnji roditelji, čak i kada imaju interakciju sa decom, pa bilo to i tokom vožnje gradskim prevozom, svode je na guranje mobilnih telefona u ruke. Čak sam čuo neke roditelje da govore da jedino tako mogu da ih smire. A pozitivno sam se iznenadio kada sam video majku koja se vozi sa malim detetom i objašnjava mu kuda prolaze, a ono s pažnjom prati njeno izlaganje.
Nama je sasvim dovoljan i ovaj klasičan sa kazaljkama, efekat je isti kao i kod ovog sa krugovima i kvadratima.
Odlican snimak belog bombardera gde je moguce prilicno dobro videti prvi put malo bolje I sam enterijer buduce stanice. Prvi utisak da je ostao samo jedan red ovih nosecih stubova I da su ova cetiri servisna prostora oduzela poprilicno ukupnog prostora. Naravno verovatno ce biti drugaciji utisak kad se za ravno mesec dana udje u zavrsenu stanicu..
Ps. I ja sam pristalica da se negde na sredini ove frontalne staklene povrsina instalira veliki sati zbog estetike I zbog potrebe... @Steva je dao odlican primer.
Pogledajte prilog 173715