gde ce naci silne kasirke, ionako i sadasnje jedva nadjuNema ovo veze sa Novobeogradizacijom, nego sa ludilom mozga. Kao da ništa drugo ne postoji, nego na svakom koraku moramo da imamo Ahileja, Maxi i kladionicu.
gde ce naci silne kasirke, ionako i sadasnje jedva nadjuNema ovo veze sa Novobeogradizacijom, nego sa ludilom mozga. Kao da ništa drugo ne postoji, nego na svakom koraku moramo da imamo Ahileja, Maxi i kladionicu.
Postoje zato samouslužne...gde ce naci silne kasirke, ionako i sadasnje jedva nadju
Pisano je već o tome. Ispod ploče su dupli stubovi pa se na ovaj način najverovatnije prenosi opterećenje sa jednog nosača na dva.U odnosu na render konstrukcija se oslanja o betonske stubove umesto o pod. Ima li neki razlog?
Богами, у Максију у Пожешкој и у Ада Молу се самоуслужне касе користе масовно. Избегавао бих та два маркета да нема самоуслужних каса јер су на редовним огромни редови, нарочито у Пожешкој.Te samouslužne vrlo često zvrje prazne, jer u dosta marketa može samo sa platnom karticom, a još uvek imamo poveći broj onih koji puše i onih koji plaćaju kešom.
Možeš peške jedino, pređeš imaginarne perone 1 i 2, pa one stepenice uzbrdo, i onda se spustiš Gučevskom ja msm, uglavnom kod steko pumpe izađeš na autoputu. Prolaziš pored poluhigijenskih kuća bar do ugla sa Zvečanskom, posle je pristojnije. Ako nisu nešto prepravljali, ovo je nekad bila varijanta.Синоћ сам после дуго времена био на Прокопу. Видео сам у потходнику да неко иде ка северном излазу (ка ауто-путу). Може ли се уопште туда до ауто-пута (питам због радова на изградњи станичне зграде)?
Ако мислиш на степенице поред саме станичне зграде, оне су ограђене жицом. Једно вече, када сам журио на воз па сам ушао са те стране, морао сам да прескачем ограду и једва нашао пролаз у огради градилишта на перону.Možeš peške jedino, pređeš imaginarne perone 1 i 2, pa one stepenice uzbrdo, i onda se spustiš Gučevskom ja msm, uglavnom kod steko pumpe izađeš na autoputu. Prolaziš pored poluhigijenskih kuća bar do ugla sa Zvečanskom, posle je pristojnije. Ako nisu nešto prepravljali, ovo je nekad bila varijanta.
Noću ne preporučujem tuda, inače sa rančićem i danju, bude zgodno.
Tu se svi slažemo na forumu. Barem ja nisam primetio drukčije mišljenje.Супермаркет је свакако потребан на железничкој станици.
Ja volim da koristim samouslužne kase, zato što u većini slučajeva brže završim. U nekim drugim lancima marketa sam primetio da se samouslužne kase ne koriste puno, ali to je i do lokala, jer recimo Roda u stadionu se baš dosta koristi, Maxi u Beoshoping centru ima promenljivu situaciju i zavisi od doba dana, dok se recimo u Univerexportu na Banjici jako slabo koristi.Богами, у Максију у Пожешкој и у Ада Молу се самоуслужне касе користе масовно. Избегавао бих та два маркета да нема самоуслужних каса јер су на редовним огромни редови, нарочито у Пожешкој.
Od kako su krenuli radovi na pruzi za NS, tako sam prestao da koristim voz, i došao sam do te situacije da se ne sećam kada sam zadnji put koristio voz. O strani ka autoputu da i ne govorimo, To tek ne koristim i zaobilazim je jer je duže vreme u nekim radovima, pa te malo raskopano i neprohodno, te malo zatvorene stepenice ka Prokupačkoj, te malo prohodne. A tuda bi mi bilo bliže da stignem do Arome, kada iz voza izlazim.Синоћ сам после дуго времена био на Прокопу. Видео сам у потходнику да неко иде ка северном излазу (ка ауто-путу). Може ли се уопште туда до ауто-пута (питам због радова на изградњи станичне зграде)?
Noću nikako. Nedovoljno osvetljeno, neki delovi su čak i u mraku, a tu su i psi iz obližnjih dvorišta, što baš i nije prijatno noću.Noću ne preporučujem tuda, inače sa rančićem i danju, bude zgodno.
Ova varijanta je OK ako ti trebaju linije ka istočnom delu gradu. Za suprotni smer može Prokupačkom levo (Maleška kao alternativa), i izbije se direktno na kućicu u kojoj je bila prodavnica BIP - a. Zatim se prati ulica i sa leve strane ti dođe podvožnjak kod Hitne pomoći a pravi NIS Pumpa. Tu se skrene ka Hitnoj pomoći i de se do kraja ulice. Nakon toga se skrene desno i prati se ulica do uključenja na autoput gde se skrene levo i pravo do autobuskog stajališta za BNV, NBG i Zemun.Možeš peške jedino, pređeš imaginarne perone 1 i 2, pa one stepenice uzbrdo, i onda se spustiš Gučevskom ja msm, uglavnom kod steko pumpe izađeš na autoputu. Prolaziš pored poluhigijenskih kuća bar do ugla sa Zvečanskom, posle je pristojnije. Ako nisu nešto prepravljali, ovo je nekad bila varijanta.
Iz istog razloga iz koga nam nisu potrebni marketi u tržnim centrima, već su dovoljne omanje radnje tih lanaca.A šta će uopšte Maxi na železničkoj stanici? Neki Shop&Go je skroz dovoljan.
Ceo ovaj prostor iznad ovih prostorija sa obe strane je mogao da bude iskorišćen za restorane brze hrane i mestima za sedenje (kao na Westbahnhofu u Beču recimo)Izvor: Linkedin, Rade Risteski
Pogledajte prilog 170834
Ваљда их сад опет све ребрендирају као Макси?A šta će uopšte Maxi na železničkoj stanici? Neki Shop&Go je skroz dovoljan.
Šta se događa sa pristupnim saobraćajnicama od autoputa, parkingom ili garažom?