DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.662
Za obim železničkog saobraćaja sasvim je ok.
Pa i nije baš toliko mala koliko ste neki govorili.
Napisao sam "Znam da sam dosadan". Treba otići videti uživo...videćeš i sam zašto sam dosadan.Opet o brisolejima?
Pa dobro,Aroma je tu blizu.Šteta za lokale trgovine jer samo zgrade iznad imaju 1500 stanovnika a osuđene su na mali Maxi koji je veličine oko 50m2.
Naravno, ali koliko se sećam planiran je prostor tek za nekoliko lokala sa već utvrđenom namenom.Па ако се нађе рачуница не верујем да ће Прокоп остати без супермаркета. То не треба да буду планови него конкретан интерес ДИС, Рода, макси или шта још има по Србији
mislim da bi tu dobro dosao maxi ili slicno sto bi sluzilo i putnicima i ljudima koji zive i rade u okolini.
Biće Maxi sigurno u poslovnim zgradama pored, pošto ga na NB ima skoro u svakoj.
Kako kome. Ja je posećujem zbog raznolikosti ponude, ne zbog toga što osim Shop & Go nemam ništa drugo.Pa dobro,Aroma je tu blizu.
Apoteka treba, jer su najbliže na Autokomandi i Senjaku.Kladionica i apoteka nikad dosta.
Radije bih neki običan kafić da vidim, koji bi služio svrsi, da može da se popije najobičnije piće. Restoran ili nešto poput fast food je OK. Šta će mi fenseraj na železničkoj stanici. I šta se dobija time što bi smo imali neki fensi kafić kada se ništa drugo ne bi promenilo. Beograd bi i dalje bio raspad (jedan deo), Prokop bi i dalje bio nepovezan sa Autoputom, bez ljudski gradskog prevoza, bez veze sa aerodrom i Banovim brdom, bez trolejbusa direktno do ulaza u ŽS... Da ne govorim o tome da su table koje vode do stanice očajno postavljene, pa ljudi znaju da kolima skrenu u naselje umesto ka stanici, čak i fali obaveštenje (smernica) kao objektima i lokacijama u okolini, ponajviše kako doći do autoputa (bezbroj puta me pitali).Samo da ne budu neke i krš kafići, idealno bi legao Starbaks, da ličimo na svet
Ako budu golubovi usli, pa sa visine srali po putnicima, bice veselo.Izvor: Linkedin, Rade Risteski
Pogledajte prilog 170834
Imaćeš i ovde još jedan Maxi sigurno, ja ih sad imam 5 na 300 metara od stana - otvaraju u poslovnim zgradama obavezno. I taj će imati drukčiji izbor robe.Maxi već imamo u naselju, a i onaj na dedinju nam je lako dostupan. Plus imamo dva na Senjaku, a i ovaj u TC Galerija je lako dostupan preko 36, kao i onaj kod Zvezdinog stadiona. Tako da, dobro bi došlo nešto treće, obzirom da na uglu Humske i Gučevske ima Aroma.
Kako kome. Ja je posećujem zbog raznolikosti ponude, ne zbog toga što osim Shop & Go nemam ništa drugo.
Apoteka treba, jer su najbliže na Autokomandi i Senjaku.
Radije bih neki običan kafić da vidim, koji bi služio svrsi, da može da se popije najobičnije piće. Restoran ili nešto poput fast food je OK. Šta će mi fenseraj na železničkoj stanici. I šta se dobija time što bi smo imali neki fensi kafić kada se ništa drugo ne bi promenilo. Beograd bi i dalje bio raspad (jedan deo), Prokop bi i dalje bio nepovezan sa Autoputom, bez ljudski gradskog prevoza, bez veze sa aerodrom i Banovim brdom, bez trolejbusa direktno do ulaza u ŽS... Da ne govorim o tome da su table koje vode do stanice očajno postavljene, pa ljudi znaju da kolima skrenu u naselje umesto ka stanici, čak i fali obaveštenje (smernica) kao objektima i lokacijama u okolini, ponajviše kako doći do autoputa (bezbroj puta me pitali).