Nije pljuvanje nego kritika, velika je razlika između te dve stvari.Stavr ukusa, ali MENI ove nove table su super. I treba da se velikim slovima napise gde su odlasci a gde dolasci (kuda se ne ide iz stanicne zgrade do perona). Samo nama treba mnogo vremena da se naucimo. I dan danas imas ljude koji izgleda ne znaju da citaju *ili jos gore NE ZELE da citaju) nego idu ko ovce.
P.S. Ne svidja mmi se kada se samo pljuje sta god da se napravi. Jel ima neka pohvala? Verujem da mnoge stvari su mogle drugacije, sigurno i bolje, ali ste mnogo brzo zaboravili kako je sve ovo izgledalo pre samo godinu dana. Na Prokopu, kada dodjes vozom, nisi znao gde si dosao, gde da krenes, kako da izadjes, a jos gore je bilo kada dodjes tamo i treba da dodjes do voza. Sada, makar izgleda kao nekakava zeleznicka stanica. Da li mi se nesto svidja ili ne - stvar ukusa.
Ljudi, neka nam je sa srecom sve sto se gradi. Daj Boze da se jos vise gradi i neka svaka nova gradjevina bude sve bolja i kvalitetnija.
Srecno nam bilo!
Nekad su table izradjivali sami klupe itd radila je to firma des jzNadrealno stvarno! jos da imaju ekipu i masinu u okviru firme koja izradjuje ove table za sve stanice...
Taman mogu lepo da se ugrade za masinu
Измена ПГР града, погле на беоландIzvor?
ima i još jednostavnije rešenje, potpuno ukinuti dolaske i odlaske koji nisu nimalo u duhu evropske železničke kulture.Da li će sad kad su rotirali dolaske i odlaske vozovi napokon početi da staju na odgovarajućoj polovini perona?
Nije neka nauka, već se tako radi u svetu, stane kod dolazaka, istovari putnike, pomeri se na odlaske. Takođe, prolazni vozovi bi mogli da staju na sredini.
Na peronima fale znaci za smer kretanja ka izlazu.
Misliš da ide nadvožnjak i preko južne pristupne saobraćajnice?Поглед плаче за метро надвожњаком по дијагонали будући улаз у Прокоп са аутопута - ови кућерци изнад саобраћајнице која води од петље Хитна помоћ до болничког круга УКЦС.
Да тако је и планирано оригинално.Misliš da ide nadvožnjak i preko južne pristupne saobraćajnice?
Zar nije ovo za bicikle?Nije mi jasno zašto ove klupe ne postave već, a nije mi jasno ni zašto su metalne, kad sunce upekne neće moći da se sedi, a ni zimi, hladno...