Pa nije poklonjeno. Dobili smo stanicu.. Gde je otišlo još 65 miliona poklonjenih Gruji?
iskreno, nemam pojma. Prosto ne znam ništa o tome@dejanbg88 Jel u planu otvaranje i neke kladionice na Prokopu?
Ne znam na koje okupatore misliš? Ja se tako ne osećam, iskreno. Istina da ova vlast nije moj izbor, ali je izbor većine. Mene zanima isključivo šta dobijamo i šta ćemo koristiti sve (infrastruktura i sl.) Samo me taj parametar interesuje, a za unutarpolitička previranja sam prilično flegmaAlternativna istorija Srba na delu, koja se primila. Mada, iz tog Audija kojim se hvališ na drugoj temi kapiram da vlast ovih okupatora vrv ružičastije izgleda
Ma moralna gromada je taj Šarančić iz svega navedenogNiko ne opravdava kriminal korupcija je korupcija, ali nabavka je bila preko potrebna u toj situaciji.
Evo nekih brojki:
Njih 10 je plaćeno za cenu 1 Ruskinje.
Već nakon 5 godina investicija se isplatila.
Nakon uvođenja u saobraćaj prevoz putnika u Timočkoj Krajini je skočio za neverovatnih 400%, što je rezultat za svaku pohvalu, a ni do dana današnjeg niko nije napravio nešto slično. Pre toga putnici su se u vanrednim okolnostima vozili i u "kaoubojcima".
Da li postoji neki model/peoplemoovera koji ćemo imati?Dakle, definitivno su im Francuzi uvalili aerodromski piplmuver, da mašu s njim.
Da li je spominjao uzgred koji je model kineskih vozova narucen?Juče smo pričali sa Bulajićem
Jel su otvorili prodavnicu (market) u stanici ili jel bar planiraju?Juče smo pričali sa Bulajićem i složili smo se da nema klupa ni mesta za čekanje tako da je misterija rešena.
Radiće na tome da se to promeni.
Pitao sam ga naravno kaze da je rekao sve što zna, nismo produbili to pitanje.Da li je spominjao uzgred koji je model kineskih vozova narucen?
U kojoj sam sedeo prošlog maja, čekajući polazak Sokola za NS...Čekaonica postoji na peronima.
Ono sto vidiš na slikama to je to.Jel su otvorili prodavnicu (market) u stanici ili jel bar planiraju?
Hvala. U pravu si, video sam slike sinoć ali na telefonu i pritom sam nešto bolestan pa nisam obratio pažnju. Vidim da ima Moj Kiosk i ova neka G-store.Ono sto vidiš na slikama to je to.
Gde počinje Srbija, tu prestaje logika.ja se sećam dok je Đilas bio gradonačelnik BG, u većini autobusa GSP-aradila jedna ili dve sijalice u kabini jer je stano neko obarao tender za nabavku novih..
Voila (ne monorejl, nego ovo drugo):Da li postoji neki model/peoplemoovera koji ćemo imati?
Ја то радим из убеђење а не за паре!Ko vas plaća da toliko mrzite našeg predsednika i našu državu?
Inače, uklonili su (i) taj klip smradovi partijski.Ја то радим из убеђење а не за паре!