spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.441
pokretne stepenice
Gde bi ih i kako postavio na Prokopu?Više puta sam čuo da se ugrađuju travelatori/konvejeri/moving walks-i kako god, no videćemo možda su nešto promenili.
I ja sam na jednom od starijih snimaka o prokopu čuo da su predvideli te pokretne trake. Nadam se da će njih ugraditi jer je zaista praktičnije. Generalno deluje da je prokop u startu lepo osmišljen, predvidjeno je dosta stvari unapred, u poredjenju sa ovim haosom danas gde tek sredjene stanice lupaju da ugrade sve što su zaboravili, izgleda da smo nekada zaista imali stručnije ljude na odredjenim pozicijama.Više puta sam čuo da se ugrađuju travelatori/konvejeri/moving walks-i kako god, no videćemo možda su nešto promenili.
Jeli ovo ono? "Od drveta ne vidimo sumu"!
Zdravo, vidim da imaš pristu projektu stanice u kojem je ucrtana i metro stanica ispod železničkih koloseka. Da li molim te možeš da mi pošalješ taj projekat?Dopuna
Ipak postoji dovoljnih 28 metara, u tom slučaju "pokretni trotoar" preskače ulaz u pothodnik i završava se iza njega kako je i prvobitno projektovano, a i odgovara pokrivenim otovrima na peronima. Tek sam sada shvatio odakle dva otvora na peronima, izgleda da je jedan namenjen za pokretne stepenice izmedju perona i pothodnika.