Ne mogu da otvorim, imate tehničku dokumentaciju u tenderu za pristupne saobraćajnice
је л' зна неко како се зове улица у којој се налази станица?
Prokopska već postoji, u Vinči ili Ritopeku. Prokupačka je dobila naziv po Prokuplju.
Crkvu i stanove realno.Па може, али баш нема пуно смисла. Мошти в Прокопија су у Прокупљу (отуда и име градићу), а овде шта би био разлог? Једно цркву или макар водицу да направимо на плочи...
Прокупачка бб
води се као Прокупачка? а има улицу изнад...
Misliš na ovu što povezuje Dragana Mancea i Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, a na sednici grada od 26. decembra, dobila konačno i svoje ime?води се као Прокупачка? а има улицу изнад...
Autobusom pre neki dan, a peške pre mesec ili dva, kasnio sam na voz, pa sam dok ne dođe sledeći šetao okolo i prošao pored tog solitera dok sam šetao ka Partizanovom stadionu. A i to nije bio prvi put da se šetam tuda, obično se prošetam po Hajd parku, pa između zgrada. Tako da ne mogu da kažem da odlično poznajem kraj, ali nije ni kao da sam ga video samo iz busa. Možda sam nešto pobrkao, ali ne sećam se solitera blizu ulice, a kad izmerim udaljenost granice planiranog proširenja (to bi trebalo da je spoljni ivičnjak budućeg trotoara) od najbliže tačke solitera dobijem 33 metra, a interne saobraćajnice 17.5. Opet, ne prolazim tuda svaki dan, pa ako možeš, pojasni šta je problem.Ovako kada se gleda sa ulice, ne izgleda kao da je blizu. Međutim, produžetak Humske ulice ide bukvalno na par metara od same zgrade, što su stanari solitera u broju 32 rekli da je neprihvatljivo, jer bi tada sa dve strane imali ulicu uz zgradu. A tih 33m ne verujem da ima. Baš ću ovih dana da izmerim. Takođe, problem je i rastinje koje spominješ u prethodnim postovima. Ono samo naizgled daje utisak da ga ima puno, ali u stvari baš oko pomenutog solitera ima dosta trulog drveća, od kojih je jedan deo uklonjen. Faktički, jedino platani uz postojeću liniju Dragana Mancea su u zdravom stanju, a sve ostalo između solitera i ulice je zrelo za uklanjanje , izuzev jednog velikog stabla lešnika koje je u dobrom stanju. Predlagano je da se na stranu ka Partizanovom stadionu radi proširenje, jer tamo postoji dovoljno prostora, a i gotovo svo rastinje uz ulicu sa te strane je šiblje.
Misliš na ovu što povezuje Dragana Mancea i Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, a na sednici grada od 26. decembra, dobila konačno i svoje ime?
Verovatno će se objekti koji budu izgrađeni na ploči voditi na nju, obzirom da je u decembru zvanično dobila ime.
Zorana Zunkovica, barem tako pise na mapama.добро, и које је то име? је л' треба кљештима да извлачим одговор?
Zanimljivo. Ovde nije ucrtan nadvožnjak, tj. transferzala ili kako je već zovu, ali je prostor koji bi zauzimala osenčen sivom, tj. plavom bojom. Zna li neko šta to uopšte znači?