[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=336517#p336517:1m5h00ys je napisao(la):stf » 18 Jun 2015 10:38 am[/url]":1m5h00ys]Marecar
Потпуно се слажем да је таквих људи било и биће и они су увек ту, али атмосфера града није била таква. Атмосфера је оно што се променило. Ти људи ми никад нису претерано сметали, нисам обраћао пажњу на њих и излазио сам на места која ми одговарају са људима који ми одговарају, баш онако како ти описујеш да радиш.
Остао сам под утиском јер те "тактике" више не помажу. Шљам се буквално накотио и прекотио и нема где га нема, они су свуда. Како рече другарица кад смо изашли: "Какви су ово људи?" на шта је мени у моменту прелетело кроз главу: "Град препун наказа".
Београд је постао депонија људског шљама. Нажалост, такав је мој утисак, и не само мој, целокупног мог друштва. Изласке смо проредили максимално и тад одемо до града, остајемо кратко јер се више не осећамо пријатно.
Плус што комплетан град буквално смрди на све и свашта. Никад није оволико смрдео.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=363890#p363890:3gqhry6x je napisao(la):miloscu » 23 Dec 2015 04:24 pm[/url]":3gqhry6x]Ne znam da li ovo pripada ovde ili u temi malograđanština... Pre mesec i po dana, četvorici Bugara, od kojih znam dvojicu, koji su došli u Beograd na 4-5 dana da nešto vide i provedu se, kada su bili sprečeni da uđu u Braun jer nemaju 23 godine, divlji taksista (maskiran kao pravi) je od Brauna (Nemanjina) do Tilta (Beton Hala) vožnju naplatio 2500 din! Kada su mu tražili isprave, pravdao se da ne može da ih nađe i ponudio im da ih vrati nazad, pritom signaliziravši kolegi da ga "čeka na mestu" (koliko su srpskog mogli da razumeju). Uspešno ih je uplašio i platili su mu. Ja sam dobar deo sledećeg dana proveo "kivan na univerzum" jer takvi jadnici postoje. Pre nedelju dana su m... smo pijanog i iscrpljenog drugara ubacili u taksi i od Ateljea 212 do vrha Mirijeva mu je uzeo <900 din a bio sa... je spreman da da koliko god je imao kod sebe tad (što je bilo nekih 2700 din) samo da se dokopa kuće. (znam da nije za pohvalu nego stavljam stvari u perspektivu)