HahahahaaMilisaV":2y4arz6k je napisao(la):Ljubomorni ste jel vama ne daju.
PlUs zav duhovitost !
HahahahaaMilisaV":2y4arz6k je napisao(la):Ljubomorni ste jel vama ne daju.
stf":2ay4xxey je napisao(la):1. странци који долазе да се за малу лову олеше од алкохола и да пој*** неку "лепу Београђанку"
2. странци азиланти у транзиту ка ЕУ
3. свесрпски друштвени талог провинцијализма. Више није могуће чути на улици београдски нагласак. У тај талог спадају и дро****** са штиклама и минићима у Скадарлији које су ту да их пој*** ови из групе 1. по цени од 4 разводњена коктела.
stf":911tckyg je napisao(la):Ево баш недавно сам увече "изашао" у град после јако дуго времена, са другарима који су се после више месеци вратили из Немачке.
Заједнички закључак је да је дух Београда у фази клиничке смрти. Од Београда од пре само пар година, тешко да је ишта остало. Град је преплављен друштвеним групацијама подељених у три основне групе:
1. странци који долазе да се за малу лову олеше од алкохола и да пој*** неку "лепу Београђанку"
3. свесрпски друштвени талог провинцијализма. Више није могуће чути на улици београдски нагласак. У тај талог спадају и дро****** са штиклама и минићима у Скадарлији које су ту да их пој*** ови из групе 1. по цени од 4 разводњена коктела.
stf":70pb1p8n je napisao(la):.....али је она таква ма колико је ми желели негирати у нашем изграђеном жељеном вакууму.... али верујем да би таква прича тек ујела за душу неке чланове ...
Šta ceš kad je... Mali budjet, Mali rad, Mali ovo Mali ono sve Mali .... :lool: :laugh: :lool:stf":1z59p9mr je napisao(la):..Плус што комплетан град буквално смрди на све и свашта. Никад није оволико смрдео.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-ng8EmfSY_M[/youtube]boca-ica":3m2ygo8i je napisao(la):Šta ceš kad je... Mali budjet, Mali rad, Mali ovo Mali ono sve Mali .... :lool: :laugh: :lool:stf":3m2ygo8i je napisao(la):..Плус што комплетан град буквално смрди на све и свашта. Никад није оволико смрдео.
Primer:
- Nas kucni prijatelj je po rodjenju sa Bulbuldera "Beogradjanin"
Napustio srednju skolu i u vojsci zavrsio 'kurs za bolnicara'
Moj otac je iz dalmatinskog pasivnog sela. U osmogodisnju skolu je posao sa 9 godina, jer je tek tada otvorena, a od 4-8 je svaki dan pesacio 7,5km u jednom pravcu, kroz krs i kamenjar. Ucio je uz svecu, ili cuvajuci volove, ovce...
Srednju medicinsku je zavrsavao uporedo radeci sta god bi imalo, jer njegova porodica nije imala sredstva da ga skoluje, a nisu ni smatrali da je obrazovanje bitno. Kako je imao odlicne rezultate u skoli ubrzo je postao stipendista zdravstvenog centra u mestu gde je isao u skolu, ali je nastavio i da radi proste poslove u istom zdravstvenom centru.
Nakon zavrsene skole, radio je u tom zdravsvenom centru sve do odlaska u JNA. Po povratku, nailazi na 'zid' u vezi nastavka rada u bolnici, jer se budi nacionalizam, a njegovo ime (srpsko) nije po volji novom direktoru .
Pakuje kofer, te dolazi kod rodjenog brata u Bezaniju kod Beograda. Prijavljuje se na biro, ali pise i radnu biografiju na papir i odnosi je u svaku od tadasnjih zdravstvenih ustanova na podrucju Beograda i sire okoline.
Biva primljen u vise od 10 !!!
Pocinje da radi.
Tu upoznaje Momu, sa pocetka price. Momu, rodjenog Beogradjanina sa kurskom bolnicar iz vojske. Bolnicare nekako u to vreme ukidaju, a Moma pizdi, jer mu se smanjuje plata.
Moj otac upisuje vanredno Visu medicinsku i nagovara Momu da ide i zavrsi makar srednju, pa posle da vidi, al ovaj odbija...
Nakon nekoliko godina, moj otac (dodjos) ima platu duplo vecu, radi na rentgenu, a Moma (starosedelac 'Beogradjanin') radi kao fizikalac...
Kriv je moj otac? Oteo mu dobro radno mesto?
Dal je bas tako?
Ili je nas cika Moma imao manjak ambicije i zelje da bude neko i nesto, uljuljkan u pricu da je 'domorodac'
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=336374#p336374:17t5uflc je napisao(la):stf » 17 Jun 2015 02:10 pm[/url]":17t5uflc]Ево баш недавно сам увече "изашао" у град после јако дуго времена, са другарима који су се после више месеци вратили из Немачке.
Заједнички закључак је да је дух Београда у фази клиничке смрти. Од Београда од пре само пар година, тешко да је ишта остало. Град је преплављен друштвеним групацијама подељених у три основне групе:
1. странци који долазе да се за малу лову олеше од алкохола и да пој*** неку "лепу Београђанку"