Сјајан предлог ! Уклањање приземнице и замена вртном површином би уличицу поред КАЛЕМЕГДАНА учинило лепшом, али и фасаде које су већином сиве у тим уличицама захтевају бојење. И ја сам то давно приметио, али тада није постојао форум...Штета, јер Београд би данас изгледао мало лепше. Нпр. ако би неко имао времена и читао поруке и предлоге од пре десетак година приметио би да много ствари које су могле да буду урађене и деценијама пре, урађене су у - претходним годинама. На жалост, пошто у томе не учествују предлагачи, а нико их и не помиње, а редовно позајмљује замисли, многи предлози су накарадно и наопако изведени. Убедљиво води све што се догађа у Савамали.
А данас и тек у будућности, многима ће то сметати још више.
Да додам и да је предлог за додавање боја и уређење, хотела Европа и бивше РК Београд, а првобитно ТА - ТА, па НАМА, ЗАИСТА БИТАН, једном сам исто приметио у једној другој теми, али стање је непромењено до данас, а ту пролазе сви туристи из целог света и те две зграде такве какве су , сиве и запуштене, извесно кваре утисак свих пролазника. Једино не би било добро да добију неку нијансу сиве, па да имамо још један предлог који је изведен на наопак начин. Светли окер је боја која би се најбоље слагала са већином других фасада, а детаљи могу да буду у некој другој боји, двобојност је увек боље решење од једнобојности, макар и са две нијансе исте боје.