Na deklaraciji ne pise koje je meso, pise meso bez kategorije, a cena nije mala plus sto je lose iseceno.За Лидл коље Ђурђевић из Пећинаца који је међу већим одгајивачима ангуса у Србији.
То је до декларисања робе које је законски регулисано на тај начин да не пружа ближе податке потрошачу о пореклу сировине од које је производ који купује произведен.Na deklaraciji ne pise koje je meso, pise meso bez kategorije, a cena nije mala plus sto je lose iseceno.
Kako su se zaštitili.То је до декларисања робе које је законски регулисано на тај начин да не пружа ближе податке потрошачу о пореклу сировине од које је производ који купује произведен.
Slazem se. Ljudi misle ako jedu ribu i natapaju se maslinovim uljem da jedu zdravo.Struktura mesa, mekoca i socnost tokom procesa uzgajanja ne dobija se samo imenom.
Jednostavno visinski pašnjaci imaju vecu koncetraciju aromaticnog i lekovitog bilja. Takodje nema previsoke temperature koja bi isparavanjem iz tela izbacivala soli raznih minerala te je njihova koncetracija naj optimalnija. Dr. stresove da ne nabrajam.
Ko god je umislio da ce se zdravije hraniti debljim novcanikom greši tržišni marketing
dosta doprinosi tome.
Pojam zdrave hrane treba vezivati za evolutivnu ljudsko stanje njegovih unutrašnjih organa jer rad i njihovo ,,trošnje,, je individualno različita kod svakog.
Prestiž i umišljaj oko dobre hrane treba odbaciti i vratiti ti se na fabričko podešavanje prema ličnim potrebama.
Konkretno u odnosu na mnoge licne parametre vec duže god. prija mi Mediteranska hrana a to je 70 % povrca i 30 % raznih vrsta mesa. Te trudim se da to ispoštujem ali povremeno mi pokvari racunicu pekara i mešano s roštilja.![]()
Super. Onda svakako moje pare nece da vide. Te lidl tj nase fore “stavlja u promet…” bez da se napise proizvodjac, poreklo… mene samo odbijaju. Kontam da je nesto dobro napisali bi. Ovako kao “meso bez kategorije” sa istom cenom kao angus, a uz to losije iseceno i tvrdo kod mene bar ne moze da prodje.То је до декларисања робе које је законски регулисано на тај начин да не пружа ближе податке потрошачу о пореклу сировине од које је производ који купује произведен.
Angus se gaji već dugoГаји се Ангус доста у Србији последњих година и све је популарнији међу озбиљнијим сточарима.
Samo da znate da kupovinom ovog mesa podržavate sve što ne treba))За Лидл коље Ђурђевић из Пећинаца који је међу већим одгајивачима ангуса у Србији.
Novosadski kvas ti ima najbliži ukus pravom ruskom (tako mi bar rekli rusi, heh), mix markt je preskup i precenjen - naduvane su im cene 2-3x od nabavnih, otvaraju se uveliko ruske radnje sa mnogo boljim cenama.Juče otkrio Mix Markt i video da prodaju točeno pivo - izmedju ostalo pšenično Maisels. Ukus je kao iz flaše - 470d/l
Za testiranje sam uzeo kvas i sada moram da utvrdim koji mi je najbolji (BIP-ov nemaju)
Pogledajte prilog 256403
БИП-ов се више не може тако назвати. Сада је тешка шећеруша, раније је био одличан.Juče otkrio Mix Markt i video da prodaju točeno pivo - izmedju ostalo pšenično Maisels. Ukus je kao iz flaše - 470d/l
Za testiranje sam uzeo kvas i sada moram da utvrdim koji mi je najbolji (BIP-ov nemaju)
Pogledajte prilog 256403
Nije već su mislili da je ovo crna gora i da mogu da šibaju kao tamoMix Markt ima bas jake lokacije u centru, pa verujem da je to razlog malo jacim cenama.
Kvas je apsolutno najbolje bezalkoholno osvežavajuće piće. Od apsolutno svega drugog (što nije voda logično) ostaneš još žedniji (i još onaj ostatak hemikalija u grlu..) dok kvas ima efekat skoro kao pivo što se toga tiče, bar iz ličnog iskustva.Kvas...
Ali dobro, tako meni neki ljudi kažu za pivo.