Meni baš gadno piće, ali kao što rekoh, neki to tvrde za pivo, tako da... ukusi su različiti.Kvas je apsolutno najbolje bezalkoholno osvežavajuće piće. Od apsolutno svega drugog (što nije voda logično) ostaneš još žedniji (i još onaj ostatak hemikalija u grlu..) dok kvas ima efekat skoro kao pivo što se toga tiče, bar iz ličnog iskustva.
Don Antonio Montana ti li si bate?
Pa neću pivo da pijem u 9 ujutru leti majkumuNeka, ja bi ipak hladno pivo, ako može. Ne mora ove marke izvikane, kao ovi što glume ludilo u fazonu: ,,Ja pijem samo Hajniken." Zaječarac je super, ne fali mu ništa.
Lelee kolko mesa. Taman za jedan obrok.
Tako, za dve osobe jedva.Lelee kolko mesa. Taman za jedan obrok.
Одличан је био, штета што га више нема.Људи или баш, баш воле квас (мањина којој и сам припадам) или га баш не воле.
Очаковски квас је одличан, обзиром да је индустријски.
Мени се највише допадао овај, зато што је онако лееееепо газиран...![]()
ZaječaracNeka, ja bi ipak hladno pivo, ako može. Ne mora ove marke izvikane, kao ovi što glume ludilo u fazonu: ,,Ja pijem samo Hajniken." Zaječarac je super, ne fali mu ništa.
Bravo! Pravio sam i ja tako krvavije i više mi se svidja.Fino, al mi to ipak malo krvavije
Pogledajte prilog 256383Pogledajte prilog 256384Pogledajte prilog 256385
Revolucija prava bi nastala ukoliko želiš da zabraniš konzumiranje mesa.Godisnja potrosnja mesa po glavi stanovnika je u Srbiji porasla od 2009. do 2020. sa 45 kg, na 53 kg, a u Sloveniji pala sa 88 kg na 76 kg. Deluje da je kod nas siromastvo razlog, a ne odsustvo zelje za mesom, dok bi kod Slovenaca razlog mogao da bude u menjanju navika u ishrani.
Kad se plata i standard podigne na odredjeni nivo onda krecu price o zdravoj ishrani itdGodisnja potrosnja mesa po glavi stanovnika je u Srbiji porasla od 2009. do 2020. sa 45 kg, na 53 kg, a u Sloveniji pala sa 88 kg na 76 kg. Deluje da je kod nas siromastvo razlog, a ne odsustvo zelje za mesom, dok bi kod Slovenaca razlog mogao da bude u menjanju navika u ishrani.
I o zagadjenju.Kad se plata i standard podigne na odredjeni nivo onda krecu price o zdravoj ishrani itd
Zavisi sve to od odreska ali neki standardan redosled za tipa Jokicc T-Bone bi bio:Zaječarac
Bravo! Pravio sam i ja tako krvavije i više mi se svidja.
Daj podeli recept 2-min sa svake strane i polivanje puterom i belim lukom?
Shvatio sam da mi osim luka ne treba ništa, vidim kod tebe krompir, ali kada sam pravim mrzi me njega da spremam, oduzme mi vreme i onda mi nije užitak ovoliki![]()
Biće super i za tih 20sek ako se omaši.Zavisi sve to od odreska ali neki standardan redosled za tipa Jokicc T-Bone bi bio:
1. Izvadis stejk iz frizidera da primi sobnu temperaturu.
2. Osusis ga ubrusom i namazes krupno mlevenim biberom i solju
3. Namazes tiganj sa nekim HSP uljem (avokado ili bar svinjska mast) i zagrejes na maks
4. Ako odrezak ima veliku masnu kapu prvo ga malo sa te strane naslonis da se mast otopi
5. Ubacis prvu stranu na nekih minut i po, idealno neki teg da imas da stavis na njega da ravnomerno nalegne
6. Okrenes na drugu stranu, udaris mu glanc nekih 30 sekundi i onda oboris temperaturu na slabo-srednje
7. Kad oboris temparaturu ubacis puter, mrvljeni beli luk i majcinu dusicu/ruzmarin, sta vec volis (puter ne sme na najjacu temperaturu jer ce izgoreti i odrezak ce biti gorak)
8. Kupas ga u tom puteru i zacinima, obrces po potrebi jos par puta, i tako 2 minuta
9. Kad je gotovo izvadis i pustis da odlezi na dasci 7-8 minuta pre secenja
E sad, sve je to relativno jednostavno ali dosta finese ima, zavisi i kakav je tiganj, kakav je odrezak, debljina, prosaranost itd. Okasnis 20 sekundi i prepeko si ga vec.
Hejtuje se kvas a pije se griz, eeee sirotinjo i bogu si teškaZaječarac
Jašta, kad pričamo već o hrani ja obožavam da jedem bege smogI o zagadjenju.
Mogao bi neko češće ovako da podeli neki recept. Ne iz ,,kuvara", nego ovako, svoj lični.Zavisi sve to od odreska ali neki standardan redosled za tipa Jokicc T-Bone bi bio:
1. Izvadis stejk iz frizidera da primi sobnu temperaturu.
2. Osusis ga ubrusom i namazes krupno mlevenim biberom i solju
3. Namazes tiganj sa nekim HSP uljem (avokado ili bar svinjska mast) i zagrejes na maks
4. Ako odrezak ima veliku masnu kapu prvo ga malo sa te strane naslonis da se mast otopi
5. Ubacis prvu stranu na nekih minut i po, idealno neki teg da imas da stavis na njega da ravnomerno nalegne
6. Okrenes na drugu stranu, udaris mu glanc nekih 30 sekundi i onda oboris temperaturu na slabo-srednje
7. Kad oboris temparaturu ubacis puter, mrvljeni beli luk i majcinu dusicu/ruzmarin, sta vec volis (puter ne sme na najjacu temperaturu jer ce izgoreti i odrezak ce biti gorak)
8. Kupas ga u tom puteru i zacinima, obrces po potrebi jos par puta, i tako 2 minuta
9. Kad je gotovo izvadis i pustis da odlezi na dasci 7-8 minuta pre secenja
E sad, sve je to relativno jednostavno ali dosta finese ima, zavisi i kakav je tiganj, kakav je odrezak, debljina, prosaranost itd. Okasnis 20 sekundi i prepeko si ga vec.