Šta je novo?

Šta jedemo?

ТБХ, мени су обе ствари топчина. И комплет лепиња, и ова "варијанта". Само мора количински да буде адекватно.
 
Не. Ретко једем куповно, али често правим гвакамоле.
 
Volim i ja da mazem avokado na leba, al mi nikad nije palo na pamet da to nazovem komplet lepinjom 🙂
Ovo mi i nije neka kombinacija, da je dodao jos recimo kuvano jaje, ili parce lososa, pa da pricamo
 
Realno, Bosanci tripuju. Burek je turska rec, naravno da moze da bude i sa sirom i ko zna cime vec. Naziv nije rezervisan samo za burek sa mesom.

Ali komplet lepinja ipak ne moze da bude sa avokadom 😎
Da bude samo zabeleženo, termin komplet lepinja nije bila u upotrebi, barem ne masovno, do nekih devedesetih (moguće da grešim ali ne za više od 10 godina). Do tada su je svi (iz kraja) zvali "lepinja sa sve". Sećam se mojih velikih odmora u osnovnoj školi veselih osamdesetih, u ponudi je bilo otprilike ovako: lepinja sa pretopom (ekonomik varijanta, nešto najjeftinije a najedeš se a za zdravlje se onda niko je pitao), lepinja sa kajmakom (srednja varijanta) i naravno lepinja sa sve (što bi rekli biznis klasa za one sa većim džparcem gde naravno ima i pretop i kajmak i još plus jaje i sve to minimalno uprženo onako da se jaje rasteže kad umočiš :) ).
 
Poslednja izmena:
Vrh